Întoarce Astra favorul Viitorului?

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii Astrei şi Viitorului  promit un meci pe viaţă  şi pe moarte la Giurgiu
Fotbaliştii Astrei şi Viitorului promit un meci pe viaţă şi pe moarte la Giurgiu

Astra şi Viitorul se întâlnesc azi pe malul Dunării într-un meci cu mize mari. Gazdele au nevoie de puncte pentru a nu rata play off-ul, iar oaspeţii speră să mărească la 8 şirul victoriilor consecutive şi s-o ţină în continuare la distanţă pe Steaua. E loc însă şi de scenarii, mai ales dacă ne uităm la duelurile directe din stagiunea precedentă.

Gigi Becali a spus că cel mai mult se teme de coaliţiile anti-Steaua, cele care şi anul trecut au făcut diferenţa. 

Şi are argumente! Viitorul a pierdut în sezonul anterior trei partide jucate în faţa Astrei, cea care avea să câştige campionatul, iar al patrulea s-a îngheiat la egalitate. 

Foarte facile pentru giurrgiuveni au fost mai ales cele din play-off, când conta cel mai mult, obţinute la două goluri diferenţă. Asta în condiţiile în care Viitorul fusese până atunci o nucă foarte tare pentru restul combatantelor. 

Fără să suferim de vreo teorie a conspiraţiei, stagiunea 2016-2017 pare să se desfăşoare exact invers, cu trupa „Regelui” însă pe post de beneficiară. Partida de la Ovidiu s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0, prin golul lui Răzvan Marin, care nu mai e la echipă în acest moment. 

Diseară, la Giurgiu, tot Viitorul e favorită, mai ales că Budescu şi compania sunt foarte obosiţi după istovitorul meci cu Genk, jucat joi în şaisprezecimile Ligii Europa. 

O nouă victorie ar însemna practic o revanşă luată de Hagi şi o dovadă în plus pentru Becali că nimeni n-o va ajuta pe FCSB în play-off. Viitorul mizează pe noua sa perlă, Florinel Coman, care e în formă maximă şi care promite să perforeze poarta lui Lung.

 ”Mi-am făcut treaba şi cu Pandurii, cum mi-am făcut-o şi cu Dinamo. Am marcat şi în Youth League, ne-am calificat, sunt foarte bucuros că reuşesc să înscriu. Sper s-o fac la fiecare meci de acum încolo”, a spus atacantul. 

Astra nu-şi mai permite însă mulţi paşi greşiţi pentru că duce o luptă în trei, alături de CFR şi Dinamo, pentru ultimele locuri de play-off. Giurgiuvenii sunt acum în afara lui, dar au un meci mai puţin disputat, cel cu CSMS Iaşi, amânat pentru 2 martie.

 Altfel, Viitorul a bătut deja recordul de puncte obţinute într-un sezon de Liga 1. Dacă anul trecut a intrat în play-off cu 46 de puncte făcute în 26 de etape, acum are 48 după doare 23 de runde.

Şumudică şi Hagi, scandal monstru

simeon stalpnicul png

Partidele din play off-ul trecut par acum prea liniştite, dar în jurul lor au ieşit de fapt scântei. Hagi l-a atacat pe Şumudică pentru circul pe care îl face pe bancă, iar antrenorul Astrei i-a răspuns în aceeaşi notă. 

simeon stalpnicul png

„Ca antrenor, săracul, de câte ori a încercat să mă bata, n-a reuşit. A inceput meciul în sacou şi l-a terminat în tricou. Nu-mi permit să-l atac pe Hagi dar nici nu pot să mă las călcat în picioare de nişte oameni care nu au realizat nimic”, a spus Şumudică în aprilie 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net