Mitică Dragomir face lumină. Cine sunt "trădătorii" care l-au dat jos de la LPF

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit numele preşedinţilor de club care i-au întors spatele la alegerile din 2013, câştigate de Gino Iorgulescu.

"Aveam nevoie de două voturi, de votul lui Porumboiu şi de votul lui Neculaie, de la Braşov", a precizat Dragomir, după care a detaliat felul în care cei doi l-au "trădat".

"Porumboiu, seara, a venit la mine la hotel, a mâncat o cratiţă de crenvurşti cu cineva. Eu i-am spus: "Băi, cred că nu am emoţii cu tine mâine". "Du-te, bă, de aici", mi-a răspuns Porumboiu. Şi a doua zi îl văd pe Ciprian că vine, nu pe Porumboiu, şi îmi zice: "Nea Mitică, mi-e ruşine de matale, dar mi-a spus să votez cu Gino". A plecat la Berlin. Cum e posibil aşa ceva, doar am vorbit cu el?! Iar Neculaie, azi a trimis pe cineva şi i-am dat nişte bani împrumut şi mâine, cu 5 minute înainte de Adunarea Generală, vine, mă pupă, eu îi zic "Ioane...", iar el îmi zice: "Nea Mitică, în mine să ai încredere toată viaţa. M-ai ajutat toată viaţa". Şi plecăm împreună la sala de şedinţe. Mergem pe scări şi văd că se duce lângă Gheorghe Ştefan, care îmi spusese "Am obligaţii faţă de aştia, nu te supăra pe mine", a mărturisit Dragomir, cel care a condus detinele Ligii în perioada 1996-2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net