Moţi şi-a pus cenuşă în cap!

Ultima actualizare:

    Moţi a executat  foarte slab  penalty-ul
Moţi a executat foarte slab penalty-ul

Campioana Bulgariei a trecut pe lângă un rezultat mare cu Paris Saint-Germain, iar principalul vinovat pare să fie Cosmin Moţi, care a tras neinspirat de la punctul cu var.

S-a întors roata pentru Moţi, cel care în 2014 scotea Steaua din Liga Campionilor intrând în rolul de portar la loviturile de departajare şi parând două execuţii ale roş-albaştrilor. Astăzi, internaţionalul român cunoaşte reversul medaliei, fiind arătat cu degetul la sud de Dunăre pentru eşecul (1-3) suferit de Ludogoreţ contra francezilor de la PSG. În meciul de miercuri seară de la Sofia, Moţi a avut ocazia să facă 2-2 în minutul 60, însă fostul dinamovist a ratat un penalty, şutul său fiind parat cu uşurinţă de portarul Areola.

După alte câteva minute, Moţi l-a scăpat din marcaj pe Cavani, care a făcut 3-1, încheind conturile. „Eu am pierdut cele trei puncte. Dacă înscriam din penalty, altfel ar fi curs jocul. Din păcate, mi-am pierdut concentrarea şi am ratat. Nu mai contează în ce parte am vrut să trag. Le cer scuze colegilor şi tuturor celor prezenţi la stadion”, a spus Moţi, încercând să uite cât mai repede această partidă de coşmar. „Nu dorm niciodată după meciuri, cu atât mai puţin acum”, a completat fundaşul. Dacă Moţi a fost titular şi integralist, Claudiu Keşeru n-a prins pe teren decât câteva minute contra celor de la PSG, pe final de întâlnire, când soarta punctelor puse în joc era pecetluită.

Pentru că a ratat un penalty, fundaşul român a luat  asupra sa întreaga vină pentru punctele pierdute  de Ludogoreţ cu PSG (1-3) în Liga Campionilor
Pentru că a ratat un penalty, fundaşul român a luat asupra sa întreaga vină pentru punctele pierdute de Ludogoreţ cu PSG (1-3) în Liga Campionilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net