Mutu, noul manager sportiv al naţionalei!

Ultima actualizare:

    Adi Mutu
Adi Mutu

Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice al FRF, a anunţat că de miercuri Adi Mutu va fi oficial în cadrul Federaţiei, fostul director sportiv al lui Dinamo urmând să se facă parte din staff-ul "tricolor". Când nu vor fi acţiuni ale României, fostul atacant va fi desemnat să descopere jucători talentaţi ce pot reprezenta viitorul naţionalei.

"Hai să vă zic exact ce va face Adi Mutu. Denumirea oficială a postului va fi de "manager sportiv în cadrul lotului național A", cel care va ține legătura cu exteriorul, președinți de club, jucători, tot ce ține de astfel de relații. De asemenea, își va mai împărți cu selecționerul din treburile administrative" a declarat Stoichiţă la Digi Sport.

"Când nu va avea activitate cu lotul național mare îl voi lua cu mine și vom face tot felul de activități de scouting, de promovare a imaginii loturilor naționale ale României. Voi încerca să folosesc imaginea lui și în legătura cu interiorul țării, diferite competiții de juniori. El este și elev la licența A și va căpăta foarte multă experiență. Eu i-am zis că e in stare să facă toate aceste lucruri" a mai spus acesta.

Stoichiţă vrea să aducă şi componenţi ai Generaţiei de Aur la FRF: "M-aş bucura să mai aduc asemenea fotbaliști de valoare. Mai am pe cineva în minte, dar nu pot să vă zic. Din Generația de Aur? Da! Viața nu se termină nici la 35 de ani și nici la 60. Trebuie să ne punem în slujba fotbalului".

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net