Neymar lasă Barcelona pentru o sumă record

Ultima actualizare:

    Neymar nu ar refuza  un transfer în FranţaFoto: EPA
Neymar nu ar refuza un transfer în FranţaFoto: EPA

Qatarezii care patronează PSG au stat cuminţi în această vară şi i-au lăsat pe englezi să facă licitaţii de zeci de milioane de euro pe tot felul de jucători necunoscuţi. Pe final de mercato, şeicii sunt însă pe cale să dea lovitura verii!

Ziariştii brazilieni de la „Esporte Interativo” au dezvăluit miercuri de dimineaţă o informaţie bombă! Neymar va reveni la Barcelona, dar nu pentru a pregăti un nou sezon pe Camp Nou, ci pentru a-şi lua la revedere de la colegi. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a negociat toată vacanţa cu reprezentanţii parizienilor, iar aceştia l-au convins pentru 30 de milioane de euro, salariu mai mare decât câştigurile lui Ronaldo şi Messi.

Catalanii mai trag de timp, dar tatăl lui Neymar, care este şi agentul său, va ajunge joi în capitala Franţei pentru a pune la punct ultimele detalii. Chiar dacă e pe cale să piardă un jucător imens, pe care în 2013 a plătit 90 de milioane de euro, Barcelona iese pe plus. Asta pentru că PSG nu va negocia nimic cu catalanii, ci va plăti direct clauza de reziliere de 220 de milioane de euro. Singura discuţie este dacă, pentru a mai scădea o parte din această sumă, spaniolii îl vor accepta în tranzacţie şi pe italianul Verratti, dorit de Valverde pe Camp Nou.

Robert Fernandez, directorul Barcei, a negat plecarea lui Neymar, dar atitudinea jucătorului, care a refuzat brutal să dialogheze cu presa la revenirea în Spania, trădează despărţirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net