Nicolae Dică: ”Antrenez cu un caracter puternic”

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

La finalul meciului pierdut cu 2-0 în fața Viktoriei Plzen, antrenorul FCSB, Nicolae Dică a vrut să pară că el a fost cel care a luat deciziile în această partidă.

”Ştiam că va fi o partidă dificilă. La 0-0 ne-am creat câteva ocazii, dacă reuşeam, puteam câştiga. Nu am făcut un joc bun în această seară, am avut probleme pe fazele defensive în zonele laterale, nu am câştigat duelurile aeriene, unde am suferit foarte mult şi cei de la Plzen au marcat de două ori şi aşa s-a scris istoria jocului. Nu regret că am odihnit jucători. Avem un meci greu cu Astra în campionat, obiectivul principal e câştigarea campionatului şi de aceea am decis să las jucători acasă pentru că era deja calificaţi. Ne doream însă şi această victorie pentru a rămâne pe locul 1, acum trebuie să câştigăm cu Lugano. Cei de la Lugano au încurcat echipele în această grupă, trebuie să avem atitudine şi să câştigăm. Important e ca jucătorii să aibă încredere în continuare, în momentele grele se văd caracterele puternice. Sunt convins că antrenez cu un caracter puternic şi sunt sigur că vom face un meci bun cu Astra", a declarat Dică la ProX.

De fapt, toate deciziile au fost luate de patronul Gigi Becali, totul desfășurându-se exact așa cum a povestit toată săptămâna patronul echipei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net