«Obositul» Ţucudean, afară de la Viitorul

Ultima actualizare:

    Ţucudean a fost unul dintre jucătorii decisivi în campionatul trecut pentru ViitorulFoto: sportpictures.eu
Ţucudean a fost unul dintre jucătorii decisivi în campionatul trecut pentru ViitorulFoto: sportpictures.eu

George Ţucudean avea contract cu Viitorul până în vara lui 2019, dar a anunţat că e tentat de o ofertă din străinătate. Pe adresa clubului nu a sosit nici o cerere pentru el, însă tot a decis să plece şi acum e sancţionat disciplinar.

Arădeanul a sosit în martie la echipă şi anunţa că vrea să cucerească titlul, dar şi că „Viitorul vinde foarte bine”.

În speranţa unei relansări a carierei în străinătate a ales formaţia lui Hagi, iar constănţenii au devenit campioni. Din câte se pare, nemulţumit de faptul că nici acum nu s-au luat toate primele pentru îndeplinirea obiectivului, a cerut să fie lăsat să plece, motivând că şi-ar putea găsi un club din afara graniţelor. Cum nu era nici o intenţie oficială, el a fost inclus în continuare în programul Viitorului. Totuşi, a decis să părăsească baza de pregătire.

“Jucătorul a fost cel care şi-a exprimat dorinţa de a părăsi cantonamentul din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situaţie reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă”, e comentariul oficial al celor de la Viitorul.

Dar, în acest sezon, Ţucudean a jucat patru etape în Liga I şi a marcat un gol. De asemenea, în Supercupă a fost rezervă, iar în cupele europene a bifat doar turul cu Apoel, pentru retur fiind suspendat. Ieri, jucătorul nu a răspuns apelurilor şi mesajelor pentru a comenta situaţia. Interesant e că Ţucudean e impresariat de firma condusă de fostul şef al FRF, Mircea Sandu, în rest majoritatea celor din lot fiind sub contract cu o companie condusă de un italian, un apropiat al fraţilor Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net