S-a întors roata: Miriuţă îl poate da afară pe Niculescu

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Antrenorul dinamovist a fost la un pas să fie înlocuit cu tehnicianul celor din Voluntari, dar luni seară se poate răzbuna fiindcă o victorie a „câinilor” ar duce la demiterea rivalului.

La sfărşitul lunii trecute, şefii dinamovişti au vrut să renunţe la Vasile Miriuţă şi au negociat în secret cu Claudiu Niculescu. Fostul atacant al roş-albilor a cerut timp de gândire şi doar refuzul său a făcut ca actualul antrenor să fie încă în funcţie. Însă, un eşec luni seară al iflovenilor ar însemna despărţirea de „Clau-gol” şi totodată răzbunarea lui Miriuţă.

Nemulţumiţi de rezultate, oficialii roş-albi au dorit să schimbe tehnicianul. După o zi de incertitudine şi o şedinţă matinală, Miriuţă a fost reconfirmat. A aflat însă imediat că Niculescu tocmai a spus pas ofertei ”câinilor”. ”Nu mi-a plăcut deloc ce s-a întâmplat, dar eu sunt un om puternic, nu mă pot doborî alţii! Psihic, sunt foarte puternic. Am văzut ce a declarat antrenorul celor de la Voluntari şi chiar e lipsă de fair-play între colegi. Nu suntem roboţi, suntem oameni şi asta e lipsă de respect faţă de antrenorul lui Dinamo”, a spus atunci nervos. Între timp îşi urmează calea spre obiectiv, acela de a duce echipa în play-off în acest an, dar are nevoie să bată în cele două meciuri rămase, cu Voluntari şi Poli Timişoara. Un succes luni seară în faţa ilfovenilor l-ar menţine pe banca tehnică şi-n graficul punctelor şi ar fi totodată semnarea sentinţei rivalului. Trupa lui Niculescu nu a mai învins în campionat din octombrie, a fost şi eliminată din Cupă, iar conducătorii şi-au cam pierdut răbdarea, fiind posibilitatea ca tehnicianul să fie dat afară acum. E clar că miza şi orgolile sunt uriaşe, deşi la nivel declarativ cei doi antrenori vor să arate că s-au împăcat. „Îl voi invita la mine la birou, la o cafea, înainte de meci, cu mare drag”, şi-a schimbat discursul Miriuţă. „N-avem niciun război şi nu vom avea niciunul”, a asigurat şi Niculescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net