S-a întors «uraganul» Petrescu

Ultima actualizare:

    CFR Cluj s-a împiedicat  la BotoșaniFoto: Mediafax
CFR Cluj s-a împiedicat la BotoșaniFoto: Mediafax

CFR a dat lovitura şi a instalat pe bancă unul dintre cei mai experimentaţi, dar şi mai temperamentali antrenori români, Dan Petrescu! Ambele trăsături de caracter s-au văzut din plin la Botoşani, unde ardelenii au început fals, scor 1-1.

Clujenii au început tare partida, noua achiziţie, Ovidiu Hoban, deschizând scorul încă din minutul 10. Deac şi compania au presat apoi autoritar, dar fără să se desprindă şi asta i-a costat scump. A doua repriză a adus dezastrele care l-au făcut pe Dan Petrescu să-şi aducă aminte de ce a plecat din România şi de ce i-a luat apoi opt ani să revină. Mai întâi, în minutul 52, băieţii săi au primit gol după o lovitură de colţ, adică exact cum urăşte “Bursucul” să i se întâmple, iar apoi a fost dezavantajat de arbitri. O fază din minutul 72, în care Omrani a fost faultat în careul advers de Muşat, a fost interpretată total greşit de centralul Marian Bîrsan. Astfel, în loc de penalty şi cartonaş galben pentru fundaşul moldovenilor s-a dictat simulare şi al doilea avertisment pentru francez, care a fost eliminat.


    Dan Petrescu a semnat  pe doi ani cu ardelenii
Dan Petrescu a semnat pe doi ani cu ardelenii

La final, “Bursucul” a luat foc, aşa cum era de aşteptat! “Am avut penalty nedat şi a fost o eliminare stupidă. Eu de pe bancă am văzut că a fost 11 metri. Nu trebuia să dea roşu pentru că a rupt meciul. Nu a văzut, asta e. Oricum, dacă am trăi într-o lume normală, Omrani ar trebui să joace meciul următor. Pentru ce a luat băiatul ăsta galben?”, a spus Petrescu. Şi fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, l-a taxat pe arbitru. “Mie mi se pare greşeală aşa de mare încât nu ştiu ce să zic. Sunt arbitri care nu au ce să caute la acest nivel”, a declarat specialistul Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net