Săpunaru "alunecă" în Turcia

Ultima actualizare:

    Cristi Săpunaru  are multe oferte  din Turcia
Cristi Săpunaru are multe oferte din Turcia

Cristi Săpunaru nu doreşte să mai rămână la campioană, mai ales că nici acum nu şi-a încasat primele promise, suma fiind în jurul a 50.000 de euro. Cei de la Karabukspor vor să-l transfere şi-i oferă un salariu triplu faţă de câştigul actual.

Echipa din Giurgiu se destramă încet, dar sigur. Alibec e deja la Steaua, iar Budescu şi Junior Morais îl pot urma în curând. 

Acum, Şumudică paote rămâne fără un alt om de bază, Săpunaru. Apărătorul de 32 de ani a venit la formaţia campioană în vara trecută din postura de liber de contract şi primeşte 15.000 de euro lunar. În înţelegerea cu giurgiuvenii există o clauză prin care poate pleca tot fără pretenţii din partea “astralilor” în cazul în care primeşte o ofertă mai bună, chiar dacă acordul e valabil până în vara lui 2018. Cum Karabukspor i-a propus o leafă triplă, plus bani la semnătură, situaţia părea rezolvată. Însă, oficialii l-au anunţat că poate ajunge la formaţia turcă doar dacă renunţă la bonusurile care i se cuvin, în jur de 50.000 de euro restanţi. 

Dezamăgit de atitudinea şefilor, “Săpun” e mai decis ca oricând să plece, mai ales că suma ar putea să o recupereze de la Karabukspor. Echipa e abia la jumătatea clasamentului în Turcia, dar fundaşul are avantajul că în lot sunt deja patru români, Latovlevici, Găman, Alexe şi Tănase, astfel nu ar exista probleme de adaptare. “Săpun” e un jucător important şi pentru echipa naţională, în palmares are 12 trofee şi se poate lăuda că a câştigat şi Liga Europa.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net