Shakira şi Pique, foc şi pară în faţa copiilor! Despărţirea e inevitabilă

Ultima actualizare:

    Shakira şi Pique, alături de cei doi copii ai cuplului
Shakira şi Pique, alături de cei doi copii ai cuplului

Probabil că nu va mai dura mult până când Shakira şi Pique îşi vor anunţa oficial ruptura. Cei doi nu se mai înţeleg deloc şi se ceartă în văzul lumii, inclusiv în faţa propriilor copii.

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume e pe cale să se destrame. Zvonurile privind despărţirea iminentă dintre Shakira şi Pique au apărut încă de la începutul anului, dar ambii au decis să-şi spele rufele în familie şi să proiecteze în exterior imaginea unei perechi fericite. Relaţia dintre Shakira şi Pique a rămas însă una glacială, iar cea mai bună dovadă e evenimentul neplăcut petrecut în urmă cu două-trei săptămâni (la 6 noiembrie), într-un restaurant din Barcelona.

După cum au relatat jurnaliştii de la revista „Cuore”, Shakira a ajuns prima la locul de întâlnire, îmbrăcată sport şi fără machiaj, pentru a nu atrage atenţia. După o vreme, a apărut şi Gerard, însoţit de cei doi copii ai cuplului, Milan şi Sasha, de patru, respectiv doi ani. Deranjată de întârzierea fotbalistului, artista i-a reproşat ceva, iar fundaşul Barcelonei a luat-o pe Shakira de încheietura mâinii, împingând-o subtil în restaurant.

La masă, lucrurile s-au precipitat, în ciuda faptului că cei doi băieţei erau de faţă şi priveau încremeniţi la cearta părinţilor. Conform martorilor, Pique şi-a comandat o porţie mare de paste, în timp ce Shakira n-a vrut să mânânce nimic. Mai mult, în urma discuţiilor contradictorii, columbianca a cedat nervos şi a încercat în zadar să-şi ascundă lacrimile. Fotbalistul de 30 de ani a realizat momentul penibil şi i-a atras atenţia partenerei sale cu 10 ani mai în vârstă că se află într-un loc public şi sunt urmăriţi. În cele din urmă, scena s-a încheiat cu plecarea celor două „tabere”, dar tot separat, semn că sfârşitul e aproape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net