Stanciu ţine Steaua în joc

Ultima actualizare:

    Stanciu nu a mai fost căpitan, ca în finala Cupei Ligii, dar a marcat un gol superb în Liga CampionilorFoto: sportpictures.eu
Stanciu nu a mai fost căpitan, ca în finala Cupei Ligii, dar a marcat un gol superb în Liga CampionilorFoto: sportpictures.eu

Cu o echipă formată în mare parte din jucători fără experienţă internaţională, Steaua a reuşit să scoată un rezultat de egalitate la Praga, cu Sparta. Eroul echipei noastre a fost Stanciu, marcatorul unicului gol al românilor în remiza, 1-1, obţinută în prima manşă a turului 3 al Ligii Campionilor.

Steliştii au demonstrat aseară că uneori calculele hârtiei nu contează în fotbal. Veniţi la Praga cu şansa a doua, jucătorii noştri au părut destul de apăsaţi de miza partidei în prima repriză. Chiar dacă au început meciul destul de bine, ei au început să fie dominaţi în finalul primei părţi de gazde, care au ratat ocazie după ocazie. Au avut noroc cu portarul Niţă, care a avut parte de câteva intervenţii salvatoare. El a fost fiind învins, totuşi, o dată. Era minutul 35 când Dockal a executat un corner din partea stângă şi Sural s-a înălţat din mijlocul unui grup de patru români şi a deschis scorul cu o lovitură de cap de la 6 metri. 

Repriza secundă a arătat însă că Reghecampf ştie cum să le vorbească jucătorilor la cabine, căci am văzut o nouă Steaua. O echipă parcă mai hotărâtă să pună în pericol buturile adversarlor, o echipă decisă să înscrie. Şi chiar dacă nu au fost multe ocazii, mingea a intrat în poartă în minutul 75. Atunci, Stanciu a vrut parcă să demonstreze că nu este afectat de pierderea banderolei de căpitan – aceasta i-a fost dată lui Pintilii. „Decarul” Stelei a transformat impecabil o loviră liberă de la aproximativ 16 metri de poartă, aducând liniştea pe superba arenă din Praga. 

A fost un gol care nu doar că a stabilit rezultatul final, dar care menţine intacte visele de calificare ale românilor în returul de miercurea viitoare. Partida va avea loc pe „Arena Naţională, de la ora 20.45. Atunci când un 0-0 sau o victorie la orice scor asigură calificarea echipei noastre în play-off-ul Ligii Campionilor, dar şi un cec consistent, cu multe zerouri în coadă. Bani de care bucureştenii au nevoie ca de aer, dacă doresc să joace în continuare la cel mai înalt nivel în Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net