Teixeira, recuperare în timp record!

Ultima actualizare:

    Teixeira
Teixeira

Teixeira s-a accidentat în meciul cu Astra şi era incert pentru duelul cu Sporting Lisabona. Totuşi, stelistul şi-a revenit după problemele la gleznă şi a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în partida din play-off-ul Ligii Campionilor, încheiată 0-0.

”Mă bucur că am putut să revin, să ajut echipa, să facem un rezultat bun. Putea fi mai bine dacă reușeam să marcăm aici, dar asta e. Am avut și familia, părinții au venit la meci și mă bucur că am putut să joc și echipa a făcut un rezultat bun.

Pe mine nu mă prea interesează cine e adversar, încerc să-mi fac jocul, să fac un meci bun, să-mi ajut echipa. Chiar puteam să câștigăm aici, dar cred că a fost ok până la urmă. Eu cred că o să fie mult mai greu acasă”, a declarat Filipe Teixeira.

"Chiar după meci mi s-a dat să fac un tratament, am fost mereu cu staff-ul medical, am încercat să revin cât mai repede. Îți dai seama că am insistat să joc. Sunt din Portugalia, mi-a venit familia și voiam să ajut echipa. Glezna e ok, e umflată, dar e ok”, a mai spus mijlocașul de 36 de ani.

"Am avut o discuție cu el și mi-a zis că poate să joace. I-am zis că o să-l folosesc 60-70 de minute, atât cât o să poată duce el, dar în timpul meciului mi-a arătat că poate. A jucat 90 de minute și a făcut-o foarte bine”, a explicat antrenorul Dică.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net