Trimit în teren "rezervele"

Ultima actualizare:

    Denis Alibec nu va  fi folosit diseară,  contra fostei sale  echipe, Astra
Denis Alibec nu va fi folosit diseară, contra fostei sale echipe, Astra

FCSB joacă sâmbătă, 12 august, în Liga I, cu Astra, dar gândul fotbaliştilor vicecampioanei zboară la partida cu Sporting Lisabona, din turul play-off-ului Ligii Campionilor. Tocmai de aceea, patronul Gigi Becali a cerut ca Nicolae Dică să nu folosească ”prima echipă” contra formației lui Iordănescu junior, ci să trimită în teren fotbaliștii folosiți mai puțin în acest început de sezon.

FCSB a terminat la egalitate meciul cu CSMS Iași, din etapa intermediară a Ligii 1, iar diseară se pregătește de vizita celor de la Astra, formație care a câștigat la mijlocul săptămânii, 1-0, cu Concordia Chiajna. Pentru echipa lui Dică, jocul cu giurgiuvenii este ultimul înaintea întâlnirii cu Sporting, la Lisabona, în prima manșă a turului play-off-ului Ligii Campionilor. Cu toate astea antrenorul este concentrat sută la sută la partida cu Astra.

”Vom avea un meci foarte greu. Au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa. Sunt jucători buni unu contra unu şi trebuie să fim atenţi la astfel de lucruri. Dar orice echipă are unele probleme defensive, şi ei au, important este ca noi să speculăm aceste probleme. Nevoie de victorie avem mereu, pentru că avem ca obiectiv câştigarea campionatului. Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm fiecare partidă”, a spus tehnicianul celor de la FCSB.

Patronul, în schimb, are altă părere și spune că meciul cu Astra nu contează prea mult, așa că i-a ”ordonat” lui Nicolae Dică să-și menajeze titularii în vederea jocului din Portugalia. ”Nu va evolua nici un titular cu Astra. Ce, noi suntem proști să riscăm 40 de milioane de euro (n.r. - acești bani ar urma să încaseze FCSB în caz de calificare în grupele UCL) pentru un meci cu Astra? Nu o să joace nici unul pentru că se simte oboseala, de vină e și căldura. N-ați văzut, erau morți cu Iașiul”, a spus Becali, la Digi Sport. Din actuala echipă a celor de a FCSB mai sunt șase jucători care au fost aduși de la Astra, Gabi Enache, De Amorin, Denis Alibec, Filipe Teixeira, Junior Morais și Constantin Budescu, Boldrin, adus și el de la giurgiuveni, fiind cedat la Kayserispor, în Turcia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net