Vasile Miriuţă, confirmat ca antrenor la Dinamo. Iată când va începe

Ultima actualizare:

    Miriuţă introduce  disciplina  nemţească la CFR
Miriuţă introduce disciplina nemţească la CFR

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Vasile Miriuţă va ocupa funcţia de antrenor principal după plecarea la naţională a lui Cosmin Contra, obiectivul acestuia fiind câştigarea campionatului şi a cupei.

“Vasile Miriuţă va fi noul antrenor, începem de joi, ca să nu-l las pe Iulian Mihăescu singur aici. Pentru că dânsul va sta mâine pe bancă. Am hotărât aşa, am vorbit şi cu Vasile Miriuţă şi din respect pentru cei de la Chiajna e mai bine să înceapă treaba de joi. Era puţin ciudat ca ieri să fi antrenat Chiajna şi azi să fie la Dinamo, împotriva lor. De aia am decis ca de joi să intre în pâine şi să pregătească derby-ul cu FCSB. E o coincidenţă, dacă era o altă echipă era totul normal. Mâine pe bancă va sta Iulian Mihăescu, cu Dănciulescu şi cu ceilalţi. Pe listă au fost mai mulţi antrenori, dar am decis că Vasile Miriuţă este cel mai bun şi îi urez baftă şi cât mai multe rezultate pozitive. Jucătorii ştiu ce au de făcut, venim după o perioadă mai dificilă pentru noi în ceea ce priveşte rezultatele. Începem o nouă etapă cu un nou antrenor şi sper să demonstreze toţi că merită să fie titulari. E un test potrivit. Contractul este balabil până în 2019. Trebuie să-i dăm credit, să avem încredere în el că poate să facă treabă bună şi o să vedeţi că o să facă. Obiectivele sunt aceleaşi pe care le-au avut şi ceilalţi. Orice antrenor vine are aceleaşi obiective, campioantul şi toate celelalte. Nu se schimbă obiectivul în funcţie de antrenor, suntem Dinamo Bucureşti”, a declarat Mutu la întâlnirea cu ziariştii.

Oficialul dinamovist a precizat că în alegerea lui Vasile Miriuţă a contat experienţa acestuia: „Am stat de vorbă mai mult de patru ore cu Miriuţă, i-am explicat că erau mai mulţi antrenori, eu nu am nimic personal cu el. Aşa cum nu am avut cu niciunul. Bine, poate cu unul singur, când eram eu fotbalist. Asta ca să fac o glumă. Eu am fost întrebat ce aş vedea eu antrenor dar sunt mai mulţi care luăm decizii la Dinamo. Şi pentru că suntem într-un moment mai dificil am preferat un antrenor cu mai multă experienţă. Sunt convins că Vasile va face treabă bună la Dinamo”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net