Fosta iubită a lui Neymar, un model Playboy, ameninţată cu moartea!

Ultima actualizare:

    Soraja Vucelic
Soraja Vucelic

Soraja Vucelic, o adevărată bombă sexy din Croaţia, a avut o relaţie cu starul lui PSG, iar acum are de suferit din cauza unui fan care o teroriza din închisoare şi care a ameninţat-o că o aruncă în aer. Maşina modelului Playboy a fost deja incendiată.

Soraja Vucelic primeşte zilnic mesaje în care se spune că: “O să explodezi în mii de bucăţi”. Se pare că modelul de 30 de ani e ţinta unui fost puşcăriaş. Acesta avea pereţii celulei “tapetaţi” cu pozele vedetei Playboy şi se lăuda celorlalţi că are o relaţie specială cu frumoasa croată. După ce a fost eliberat şi-a luat fotografiile cu el şi a început să o caute pe Soraja.


    Soraja Vucelic
Soraja Vucelic

Dar, aceasta e într-o relaţie cu un personaj discret de peste un an. La aflarea veştii, puşcăriaşul s-a simţit înşelat şi a trecut la atac. Fata primeşte mesaje şi apeluri de pe numere diferite, în toate fiind jignită şi ameninţată cu moartea.


    Soraja Vucelic
Soraja Vucelic

Acum stă mai mult în casă, refuză apariţiile la diferite evenimente şi e speriată mai ales că mai demult maşina i-a fost incendiată. Poliţia a deschis acum o anchetă.


    Soraja Vucelic
Soraja Vucelic

Soraja şi Neymar au avut o relaţie de câteva luni, ei cunoscându-se la Ibiza în 2014. Treptat au început să comunice telefonic, după care brazilianul a trimis un avion privat în Croaţia pentru ca modelul să-l viziteze în Spania, el fiind atunci la FC Barcelona. Totuşi, legătura dintre ei s-a stins şi fiecare şi-a găsit o altă “jumătate”.


    Soraja Vucelic
Soraja Vucelic

Bomba-sexy, un fan al operaţilor estetice, s-a remarcat la emisiunea Big Brother, iar acum prezintă show-ul TV Zadruga.

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net