Soţia lui Vardy, sămânţă de scandal la naţională

Ultima actualizare:

    Înainte să devină doamna Vardy,  Rebekah a pozat sexy  în mai multe reviste de profil
Înainte să devină doamna Vardy, Rebekah a pozat sexy în mai multe reviste de profil

Anglia a pornit la drum la Campionatul European cu gânduri mari. Fotbaliştii lui Roy Hodgson, cel mai bine plătit selecţioner de la turneul final, ţintesc titlul continental, dar până la acest lucru au de trecut de ”buturuga mică”, Islanda, una dintre surprizele acestei competiţii. Până la meciul de luni, englezii au însă de rezolvat probleme interne, generate, culmea, nu de fotbalişti, ci de nevasta unuia dintre ei.

Englezii au terminat grupa de la Europene pe locul doi, cu cinci puncte, unul mai puţin decât câştigătoarea Ţara Galilor şi unul mai mult decât Slovacia, în timp ce Rusia n-a izbutit decât o remiză.  Pentru fotbaliştii lui Hodgson urmează confruntarea cu Islanda, echipa pe care nimeni n-o vedea calificată în optimi. Până la duelul cu nordicii, englezii au mari bătăi de cap, generate de conflicte interne.

Jamie Vardy
Jamie Vardy

Selecţionerul a fost mult prea permisiv, dându-le voie jucătorilor să fie însoţiţi de neveste sau iubite pe toată durata turneul din Franţa, dar şi mână liberă în folosirea reţelelor de socializare, iar acest lucru s-a întors împotriva lui.

Concret, Rebekah Vardy, soţia atacantului naţionalei Angliei, Jamie Vardy, a devenit prea activă pe Twitter, unde posta la foc automat detalii din sânul echipei, dar şi opinii personale nu prea protocolare în legătură cu anumite evenimente care se întâmplau între fani. 

Acestea i-au atras atenţia lui Wayne Rooney, căpitanul britanicilor, care a luat atitudine şi l-a băgat imediat în şedinţă pe colegul său din atac. Vârful lui Manchester United i-a cerut lui Vardy să-şi cenzureze soţia şi s-o determine pe aceasta să fie ceva mai discretă. Nu ştim care a fost efectul imediat, dar e clar că o sămânţă de scandal chiar înaintea optimei cu Islanda, de luni, nu era deloc binevenită.

S-au stabilit arbitrii pentru optimile de sâmbătă

Italianul Nicola Rizzoli, polonezul Szymon Marciniak şi sârbul Milorad Mazici vor arbitra partidele de azi, din optimile de finală de la Campionatul European. Rizzoli va conduce Franţa - Irlanda, care se va disputa de la ora 16.00, la Lyon. Polonezul Szymon Marciniak va arbitra meciul Germania - Slovacia, care va avea loc de la ora 19.00, la Lille, iar Milorad Mazici va oficia la întâlnirea Ungaria - Belgia, de la ora 22.00, la Toulouse. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net