Campioane şi pe plajă

Ultima actualizare:

    Caroline Wozniacki se află la a treia  apariţie consecutivă  în paginile revisteiFOTOGRAFII: Twitter
Caroline Wozniacki se află la a treia apariţie consecutivă în paginile revisteiFOTOGRAFII: Twitter

A devenit deja o tradiţie ca revista americană „Sports Illustrated” să scoată în această perioadă pe piaţă un număr special, în care vedetele sportului mondial îşi etalează frumuseţea pozând în costume de baie.

La ediţia din acest an, tenisul este foarte bine reprezentat, iar ambasadoarele „sportului alb” sunt Serena Williams, Caroline Wozniacki şi Eugenie Bouchard. Şi nici una dintre ele nu s-a făcut de râs. 

Chiar dacă nu are decât 26 de ani, daneza Caroline Wozniacki este una dintre veteranele apariţiilor în „Swimsuite Issue”, suplimentul “Sports Illustrated”. Ea a pozat pentru al treilea an consecutiv pentru revistă şi, după cum chiar ea recunoaşte, anul acesta i-a fost cel mai uşor.


    Serena Williams  a mai pozat  şi în 2003
Serena Williams a mai pozat şi în 2003

„Este al treilea an în care pozez pentru acest supliment şi am deja experienţă. În primul an am fost puţin ruşinoasă, iar anul trecut, când am fost pictată pe corp, am fost complet scoasă din zona mea de confort. Cred că anul acesta mă simt mult mai confortabil, cunoscându-mi corpul. M-am distrat foarte mult, nu mi s-a părut deloc că am muncit în timpul şedinţei foto”, a explicat Wozniacki.


    Eugenie Bouchard  s-a descurat  remarcabil la  prima apariţie
Eugenie Bouchard s-a descurat remarcabil la prima apariţie

Serena Williams, liderul clasamentului mondial, revine în paginile revistei după 14 ani. Cu un palmares impresionant, americanca se simte mereu bine în faţa aparatului de fotografiat, lucru care s-a văzut şi din pozele publicate.

A treia tenismenă este canadianca Eugenie Bouchard, care se află la prima experienţă de acest gen. Considerată un adevărat sex-simbol al circuitului, jucătoarea în vârstă de 22 de ani a mărturisit de mai multe ori că preferă acţiunile extrasportive, aşa că a acceptat cu mare plăcere oferta editorilor revistei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net