Campioanele au şi poveşti de aur

Ultima actualizare:

    Fetele au câştigat  titlul european  împotriva tuturor  pronosticurilor
Fetele au câştigat titlul european împotriva tuturor pronosticurilor

Sexy-unguroaica Bernadette, mămica Monteiro şi machidoanca Samara ne-au făcut fericiţi duminică seara, dar puţină lume le cunoaşte pe aceste fete talentate. Măcar la succesele majore merită însă cele trei să fie apreciate de un public românesc tot mai sărac în astfel de veşti mari. Click! vă prezintă poveştile din spatele paletelor şi lupta lor până la aurul continental.

Bernadette Szocs a lăsat audienţa din Luxemburg cu gura căscată, şi nu doar datorită celor şase meciuri la rând câştigate. Sportiva în vârstă de doar 22 de ani născută la Târgu Mureş din părinţi de origine maghiară putea să fie oricând fotomodel, având în vedere modul cum arată. Bernadette e foarte frumoasă şi deosebit de sexy, dar România putea s-o piardă în cel puţin două rânduri, din cauza banilor. Fără prieten sau altceva care s-o ţină în ţară, domnişoara Szocs a vrut să-şi ia lumea în cap mai întâi în februarie 2010. 

Bernadette Szocs
Bernadette Szocs

Atunci, din cauza lipsei de susţinere financiară din partea autorităţilor române, Bernadette a încercat să se mute în Norvegia şi să evolueze pentru ţara respectivă, demers care a eşuat însă în cele din urmă în ciuda nerezolvării problemelor financiare. 

Apoi, în septembrie 2011, sportiva s-a deplasat pe propria cheltuială la World Junior Circuit, din Argentina, după ce Federaţia Română de Tenis de Masă a refuzat să-i plătească deplasarea. Bernadette a câştigat totuşi turneul, depăşind-o astfel în clasamentul general pe jucătoarea japoneză, Kasumi Ishikaw,a şi obţinând participarea la finala World Series pentru tineret, din Puerto Rico. 

Daniela şi Joao Monteiro
Daniela şi Joao Monteiro

O poveste, de această dată cu sfârşit fericit, are în spate şi Daniela Monteiro, cea care a adus României punctul decisiv în finala cu Germania. Jucătoarea în vârstă de 29 de ani, legitimată chiar la victima ei de duminică, Germania, mai exact la clubul SVS Strock, este căsătorită cu un portughez, Joao Monteiro, şi el campion la tenis de masă, anul trecut, la dublu-mixt, chiar împreună cu soţia lui. Daniela şi Joao s-au căsătorit în 2013, la Arad, şi au împreună o fetiţă, Lara Melissa, în vârstă de doi ani şi cinci luni. 

Din ecuaţie nu o putem uita pe Elizabeta Samara, naşa de cununie a cuplului Monteiro. Sportiva în vârstă de 28 de ani, legitimată la Steaua, este din Constanţa şi mulţi o compară cu mult mai celebra ei concitadină, Simona Halep, mai ales că şi ea este de origine aromână. Pentru Bernadette, Daniela şi Eliza, drumul spre culmi abia a început!

simeon stalpnicul png

Doar Samara s-a întors acasă cu trofeul

Şefii delegaţiei române prezente la Europeanul din Luxemburg n-au luat în calcul un succes atât de mare şi le-au permis celor trei jucătoare să-şi facă programul de întoarcere după cum doresc. Astfel, Cuplul Monteiro a plecat direct în vacanţă, în Portugalia, sexy-Bernadette a mers la părinţi, în Mureş, iar la Bucureşti, în faţa ziariştilor, a mai ajuns doar Samara. A trebuit să primească toate florile şi să vorbească şi în numele colegelor, care din cauza unei erori de organizare nu au fost acolo. “Motto-ul nostru pentru meciurile de aici a fost aşa: «Samara, unul, Szocs, unul, Dodean, unul» şi aşa câştigăm Campionatul European”, a declarat Eliza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net