Rochiile înflorate îi poartă ghinion Simonei?

Ultima actualizare:

    Singapore  2014 – finală
Singapore 2014 – finală

Simona Halep este una dintre cele mai valoroase sportive ale lumii, astfel că instantaneele cu ea de la petrecerile jucătoarelor sunt mereu o atracţie pentru fotografi. Analizând ţinutele purtate de româncă, iubitorii tenisului au constatat că niciodată când aceasta a purtat la evenimente rochii cu motive florale nu a cucerit titlul.

Imaginaţia fanilor nu cunoaşte limite. Aceştia analizează fiecare imagine cu sportivul sau sportiva favorită şi, uneori, trag concluzii care mai de care mai interesante. Una dintre acestea, aduse în discuţie pe un forum, e legată de ţinutele purtate de ea la tradiţionalele petreceri ale jucătoarelor, acele momente în care sportivele uită de rivalităţi şi redevin prietene. Ei bine, dacă toată lumea e de acord că Simona alege rochii frumoase la aceste petreceri, mulţi afirmă că rochiile cu motive florale, deşi îi dau un aer optimist, îi aduc, de fapt, ghinion!

Ca exemple sunt aduse patru turnee la care românca a făcut furori pe covorul roşu, dar a ratat trofeul. La Singapore, în 2014, jucătoarea noastră a atras toate privirile la ceremonia tragerii la sorţi a Turneului Campioanelor, dar a fost învinsă în finală de Serena Williams, cea pe care o învinsese în grupe.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Apoi, în 2015, la Guangzhou a fost eliminată în sferturi de Denisa Allertova, în vreme ce la Toronto a fost nevoită să se retragă în finală după o accidentare. În fine, anul acesta, la Miami, unde de asemenea a purtat o frumoasă rochie înflorată, Simona s-a oprit în sferturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net