Serena Williams ne înspăimântă: „Fiica mea are braţele şi picioarele mele!”

Ultima actualizare:

    Alexis Olympia, fiica Serenei Williams
Alexis Olympia, fiica Serenei Williams

Tenismena americană şi-a descris fetiţa abia născută într-o scrisoare emoţionantă transmisă mamei sale.

Dacă fiica Serenei Williams se va apuca de tenis, atunci sunt şanse mari ca peste vreo două decenii să ne trezim cu o nouă tenismenă care să domine autoritar circuitul feminin.

Serena Williams nu mai e pe primul loc în lume doar pentru faptul că a rămas însărcinată, iar în urmă cu trei săptămâni a născut-o pe Alexis Olympia.


    Serena Williams, o forţă a naturii
Serena Williams, o forţă a naturii

Proaspătă mămică, jucătoarea de 35 de ani se gândeşte probabil dacă fiica sa îi va moşteni sau nu talentul în sport. În ceea ce priveşte forţa fizică, avem siguranţa că micuţa Alexis Olympia nu va fi mai prejos decât Serena. „Mă uitam la fiica mea (O, Dumnezeule, da, am o fiică), iar ea are brațele și picioarele mele! Are exact aceleași brațe și un corp puternic și senzațional”, a mărturisit americanca într-o scrisoare lacrimogenă adresată mamei sale, Oracene Price.

Principala teamă a Serenei Williams este că Alexis Olympia se va confrunta cu aceleaşi critici şi răutăţi de care s-a lovit ea. “Nu știu cum aș reacționa dacă ea va trece prin ceea ce a trebuit să trec eu din momentul în care aveam 15 ani. S-a spus că nu aparțin sportului feminin - că aparțin celui masculin - pentru că arăt mai puternică decât multe alte femei (nu, doar lucrez din greu și m-am născut cu acest corp de care sunt mândră)”, a completat Serena Williams în aceeaşi epistolă postată pe o reţea de socializare. “Îți mulțumesc pentru că ai fost un model, a trebuit să îndur toate greutățile pe care acum le consider provocări și de care mă bucur. Sper s-o învăț și pe micuța Alexis Olympia aceleași lucruri și să am aceeași șansă ca și tine. Promite-mi, mamă, că vei continua să mă ajuți. Nu știu dacă sunt la fel de blândă și puternică asemeni ție, dar sper să devin într-o zi. Te iubesc, dragă”, a fost esenţa mesajului de mulţumire pe care Serena Williams l-a transmis mamei sale.

Vezi mai jos scrisoarea integral scrisă de Serena Williams:


    Serena Williams, alături de mama ei, Oracene Price
Serena Williams, alături de mama ei, Oracene Price

”Dragă mamă,

Ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (O, Dumnezeule, da, am o fiică), iar ea are brațele și picioarele mele! Are exact aceleași brațe și un corp puternic și senzațional. Nu știu cum aș reacționa dacă ea va trece prin ceea ce a trebuit să trec eu din momentul în care aveam 15 ani și până acum. Am fost numit numită bărbat pentru că arătam foarte puternică. S-a spus că folosesc droguri (nu, am avut tot timpul prea multă integritate pentru a nu mă comporta necinstit în scopul obținerii vreunui avantaj). S-a spus că nu aparțin sportului feminin - că aparțin celui masculin - pentru că arăt mai puternică decât multe alte femei (nu, doar lucrez din greu și m-am născut cu acest corp de care sunt mândră). Dar mamă, nu sunt sigură cum te-ai descurcat cu fiecare reporter, persoană sau announcer care era prea ignorant pentru a înțelege puterea unei femei de culoare. Sunt mândră că putem să le arătăm înfățișarea unor femei. Nu arătăm toate la fel. Avem forme, suntem puternice, înalte sau mici, ca să amintesc câteva careacteristici... Suntem femei și suntem mândre! Ai atât de mult clasă, mi-aș dori doar să pot prelua ștafeta de la tine. Încă încerc, iar Dumnezeu încă mai are planuri cu mine. Mai am o cale lungă de parcurs, dar îți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru că ai fost un model, a trebuit să îndur toate greutățile pe care acum le consider provocări și de care mă bucur. Sper s-o învăț și pe micuța Alexis Olympia aceleași lucruri și să am aceeași șansă ca și tine. Promite-mi, mamă, că vei continua să mă ajuți. Nu știu dacă sunt la fel de blândă și puternică asemeni ție, dar sper să devin într-o zi. Te iubesc, dragă.

Cea mai tânără dintre cele cinci ale tale (n.r. - Serena este cea mai tânără dintre cele cinci fiice ale lui Oracene Price),

Serena”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net