Simona Halep poate urca pe locul 3 în lume

Ultima actualizare:

    Simona Halep va face un salt de două poziţii dacă va câştiga titlul la WuhanFoto: Getty Images
Simona Halep va face un salt de două poziţii dacă va câştiga titlul la WuhanFoto: Getty Images

Simona Halep defilează la Wuhan, acolo unde a ajuns în semifinale. Un eventual succes în finală, ar readuce-o pe Simona pe locul 3 în lume.

În sferturile de finală ale turneului de la Wuhan, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2, pe americanca Madison Keys, ocupanta locului 9 WTA. Partida, cu excepţia primelor cinci game-uri, s-a aflat la discreţia sportivei noastre, care nu a avut nici o problemă în a-şi adjudeca victoria în doar o oră şi 10 minute. În semifinale, Simona va juca, azi, de la ora 14.00 contra cehoaicei Petra Kvitova. Aceasta a eliminat-o pe britanica Johanna Konta. Meciul dintre Halep şi Kvitova va fi al patrulea disputat de cele două în circuitul profesionist.

Românca a câştigat toate cele trei întâlniri disputate în WTA cu rivala ei. Pentru Simona Halep, turneul de la Wuhan e important şi prin prisma clasamentului. Dacă va cuceri titlul în China, ea va urca două poziţii, urmând să ocupe locul 3 în clasamentul mondial, după Angelique Kerber şi Sernea Williams, dar în faţa Agnieszkăi Radwanska şi a Garbinei Muguruza. Locul ocupat e foarte important pentru stabilirea capilor de serie la Turneul Campioanelor, competiţie la care românca s-a calificat pentru al treilea an consecutiv şi care va avea loc peste patru săptămâni, la Singapore. Până atunci, Simona va juca săptămâna viitoare la Beijing, acolo unde va avea BYE în primul tur, graţie calificării în semifinale la Wuhan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net