Țiriac îi ia apărarea lui Ilie Năstase: «El nu a făcut nimic anormal»

Ultima actualizare:

    Prezenţa lui Ilie Năstase  la ceremonia de premiere  a turneului de la Madrid  i-a iritat pe oficialii WTA
Prezenţa lui Ilie Năstase la ceremonia de premiere a turneului de la Madrid i-a iritat pe oficialii WTA

Prieten de-o viaţă cu Ilie Năstase, Ion Ţiriac a sărit în apărarea primului lider ATP din istorie, suspendat de ITF pentru incidentele care au avut loc la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie.

„Ilie Năstase e Ilie Năstase, e o personalitate enormă. Îl ştim toţi, de bine, dar şi de rău. Din când în când o ia pe arătură. Dar aici, după carnetul meu de adrese, nu a făcut nimic ieşit din normal. Noi suntem un pic diferiţi faţă de ceilalţi, în special de americani. Noi nu am avut treaba asta cu rasismul, nu am avut-o niciodată. Pe de altă parte, Năstase şi-a apărat echipa. Puteţi să credeţi că au delegat un supervizor englez la un meci România – Anglia. Unde suntem, în Congo? Cine suntem? Cine sunt aceşti domni care au puterea de decizie care în a doua secundă îl suspendă? Cum să îl suspenzi fără să îl asculţi? Adică nu are şi el dreptul la apărare dacă îl acuză cineva? L-a acuzat doar a doua zi doamna căpitan de echipă pentru că în prima zi au râs acolo împreună. Mă mir că nu s-au pupat şi s-au luat la alte treburi. Şi a doua zi, vai ce insultate suntem. Chiar suntem tâmpiţii satului?”, a afirmat Ion Ţiriac, prezent la patinoarul Telekom Arena din Otopeni. 

De asemenea, omul de afaceri a comentat şi despre obiecţiile preşedintelui WTA, Steve Simon, referitoare la prezenţa lui Ilie Năstase la ceremonia de premiere de la Madrid: “Eu mi-am făcut declaraţia mea pe care am dat-o presei şi cu domnul Năstase fiind pe podium, la Madrid. Adică trofeul meu să-l dea Babalugu? Sau cine să-l dea? Domnul Năstase a fost şi este omul cu care eu mi-am împărtăşit 50 de ani din viaţă. Şi aşa rămâne”, a declarat Ţiriac.

simeon stalpnicul png

Halep: «Mă simt puternică pe teren»


    Simona  e favorită 6  la Roma
Simona e favorită 6 la Roma

Favorită numărul 6 la Roma, Simona Halep va debuta în concurs în cursul zilei de azi (după ora 13.00), contra nemţoaicei Laura Siegemund. Ea spune că victoria de la Madrid i-a demonstrat că a devenit mai puternică. „Am avut meciuri grele, care mi-au dat multă încredere. Am venit aici încrezătoare, relaxată după parcursul bun de acolo. Acum simt jocul, mă simt în siguranţă, mă simt puternică pe teren. Am început să lucrez la partea psihică după Miami şi m-a ajutat mult. Acum pot să văd şi să înţeleg că e foarte important să rămân calmă, relaxată, pot juca un tenis mai bun când sunt aşa şi nu pierd energie. Am încercat să nu mai fiu nervoasă înainte şi în timpul meciurilor şi a fost foarte bine”, a declarat Halep pentru site-ul WTA. 

La rândul său, Ion Ţiriac, care o cunoaşte foarte bine pe jucătoarea noastră, spune că românca „ar putea câştiga mult mai mult decât Madridul. De departe nu a câştigat ceea ce ar fi putut să câştige încă. Nu ştiu câtă vlagă are, dar ar trebui să aibă mai multă”, a declarat omul de afaceri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net