Chec cu migdale - Mihaela Dumitrana

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ingrediente necesare: 4 ouă, 100 ml lapte, 60 ml ulei, 250 g făină, 200 g zahăr, 2 linguri cacao, esenţă migdale, migdale pisate sau feliate, 1/2 pachet praf de copt.

Mod de preparare: Amestecm bine ouăle întregi împreună cu zahărul, adăugăm laptele, uleiul treptat turnat încetul cu încetul alternativ cu făina ăn care am pus şi praful de copt.

Amestecăm bine cu mixerul până când compoziţia devine cremoasă.

Adăugăm esenţa de migdale şi migdalele măcinate.

Luăm o mică parte din compoziţie şi o amestecăm separat împreună cu cacao.

Tapetăm cu hârtie de copt două forme pentru chec, aşezăm un strat din crema albă, un strat din crema cu cacao, presărăm migdale şi dăm la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40 de minute.

După ce este bine copt servim feliuţele de chec presărate cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net