Coşuleţe umplute – Camelia Rădoi

Ultima actualizare:

    Coşuleţe umplute
Coşuleţe umplute

Ingrediente:

•           130 g spaghete

•           4 felii şuncă de pui

•           3 ouă

•           2 linguri de lapte

•           1 ceapă verde

•           caşcaval ras

•           sare

•           piper

Mod de preparare:

Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pregătire umplutură: Batem cele 3 ouă cu un praf de sare şi piper după gust. Adăugăm cele 2 linguri de lapte. Adăugăm caşcavalul ras şi omogenizăm. Tocăm ceapa verde în rondele mărunte. Şunca de pui trebuie tăiată în bucăţele potrivite. Punem o linguriţă de ulei într-o tigaie şi o lăsăm să se încingă puţină. Adăugăm ceapă şi şuncă. Le călim puţin. Adăugăm amestecul de ouă. Amestecăm uşor la foc potrivit până se omogenizează. Aşezăm spaghete cu o furculiţa într-otavă pentru brioşe. Formăm în mijloc o găurică în care aşezăm compoziţia de ouă. Adăugăm câte o lingură de compoziţie în fiecare formă. Presăram puţin caşcaval deasupra coşuleţelor. Le introducem în cuptorul preîncălzit şi le lăsăm la temperatura medie până capătă o crustă aurie la suprafaţă. Sunt delicioase!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net