O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă cu smântână

Ultima actualizare:

    Ciorbă cu smântână
Ciorbă cu smântână

  • Ingrediente
  • 500 g varză de Bruxelles (congelată)
  • 1 fir de praz (partea albă)
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel verde
  • 300 ml borş de casă (sau zeamă de lămâie)
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • piper

Preparare

Cureţi şi tai legumele, le căleşti câteva minute, adaugi verzele şi continui călirea încă 5 minute, amestecând din când în când. Adaugi doi litri de apă caldă, sare şi piper, după gust, acoperi oala cu capac şi laşi să fiarbă 20-25 de minute, până când varza este bine pătrunsă.Adaugi borşul fiert şi spumuit separat. Laşi să dea câteva clocote şi iei oala de pe foc.Separat, baţi ouăle cu smântâna, adaugi câte jumătate de polonic din ciorba fierbinte, în timp ce baţi ca să nu se taie. Continui să adaugi zeamă în castron până smântâna ajunge la temperature ciorbei, după care o torni în oală. Opreşti focul şi o serveşti asezonată cu pătrunjel verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net