Peşte la cuptor cu smântână - Aluculesei Brânduşa

Ultima actualizare:

    Pește la cuptor cu smântână
Pește la cuptor cu smântână

Ingrediente: 

2 crapi cam de 1 kg bucata

2 cepe

4 roşii

100 ml ulei

4-5 căţei de usturoi

300 ml smântână

sare

20 g piper măcinat

10 g tarhon

200 g ciupercuţe de pădure fierte şi tăiate mărunt.

Preparare: 

Se curăţă peştele, se spală bine şi se lasă la scurs şi pregătim compoziţia pentru umplut peştele. Într-un vas punem cipercuţele, sare după gust, o ceapă tăiată solzişori, o lingură de smântână, un căţel de usturoi tocat mărunt, puţin piper măcinat şi puţin tarhon, amestecăm bine şi umplem peştii pe care îi vom aşeza în tava în care am pus ulei şi puţin tarhon, piper măcinat, aşezăm apoi câte două felii de roşii în peşti şi restul feliilor de roşii le aşezăm pe lângă peşti şi peste peşti, aşezăm în tavă şi ceapa tăiată solzişori, presărăm tarhon, piper măcinat, sare după gust şi turnăm smântâna în care am adăugat căţeii de usturoi pisaţi bine. Dăm tava la cuptor la foc potrivit cam 40 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net