Ingrediente

Blat: 5 gălbenuşuri, 5 albuşuri, 5 linguri de zahăr, 5 linguri de făină, 1 linguriţă praf de copt, 2 linguriţe ness.

Crema: 200 g unt sau margarină, 150 g zahăr pudră, 2 linguriţe cafea ness, 3 gălbenuşuri.

Glazura: 10 linguri zahăr pudră, 2 linguri cacao, 1 linguriţă apă călduţă, unt cât o nucă bine încins pe foc, 1 lingură cocos.

Mod de preparare

Amesteci gălbenuşurile cu zahărul, cu nesul apoi baţi spumă albuşurile şi le pui în compoziţia de gălbenuşuri. Adaugi praful de copt dizolvat în puţin oţet, făina şi amesteci uşor.

Pui compoziţia în tava unsă şi o dai la copt. După ce se coace, o laşi să se răcească şi o tai în două.

Pentru cremă baţi spumă untul cu zahăr, nessul, 3 gălbenuşuri şi umpli blatul.

Deasupra faci o glazură din zahăr, cacao, un pic de apă caldă şi untul încins pe foc.

Deasupra presari nucă de cocos.