Câştigătoarea noastră se numeşte Adriana Rada. Ea va primi un aparat pentru vidat alimente.

Ingrediente:

Blat: 6 ouă,100 unt, 6 linguri zahăr, 4 linguri făină, 2 linguri cacao, 1 praf de copt. Cremă: 0,350 g brânză dulce, 150 g zahăr pudră, 150 g unt, coajă de la o lămâie. Jeleu: 1kg piersici coapte, 4 linguri zahăr, 1 plic gelatină, 100 ml apă.

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă tare. Gălbenuşurile se mixează cu zahărul până îşi schimbă culoarea şi îşi dublează volumul, apoi adăugăm untul topit şi răcit, făina amestecată cu cacao şi praful de copt, iar la urmă albuşurile spumă. Compoziţia se pune într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Se coace 25-30 minute la 180 C. Pentru cremă, spumăm untul cu zahărul pudră, apoi adăugăm brânză şi coaja de la o lămâie. Piersicile le curăţăm de coajă şi feliem patru dintre ele, restul le tăiam cubuleţe şi amestecăm cu zahărul. Gelatina o punem în 100 ml apă rece pentru 10 minute. Peste blatul copt şi răcit punem câteva piersici tăiate cubuleţe împreună cu siropul care l-au lăsat, iar restul îl punem pe foc 5 minute. Se ia de pe foc se lasă puţin la răcit şi apoi adăugăm gelatina. Crema se întinde peste blatul cu piersici şi deasupra ornăm cu felii de piersici. Punem jeleul de piersici răcit. Se lasă prăjitura la frigider.