E bucurie mare în familia Elenei Gheorghe! Artista, însărcinată în şapte luni, nu a mărturisit clar ce sex are bebeluşul pe care îl poartă în pântece, dar toate indiciile pe care le-a primit până acum o conduc cu gândul că va avea o fetiţă. Ultima achiziţie a artistei vine şi ea să ne întărească aceste convingeri.

Elena Gheirghe le-a dat fanilor săi o veste incredibilă. Nu a făcut-o în mod direct, ci extrem de subtil, aşa cum a fost de altfel şi întreaga perioadă în care a păstrat secdertul asupra sarcinii. Din câte se pare cântăreaţa va avea o fetiţă. Până acum, artista a mărturisit că nu a putut să vadă clar sexul la ecografie pentru că bebeluşul stătea întors, dar ultimul gest al artistei o trădează. Ea a dezvăluit că şi-a mobilat livingul cu o canapea nouă, într-o nuanţă de lila, ceea ce i-a trimis pe admiratori cu gândul direct la bebeluş. 

elena gheorghe sarcina 8 luni fetita canapea
Elena Gheorghe s-a pozat pe canapeaua nouă
foto: arhiva personală

"A venit canapeaua mult aşteptată. Avem un nou colţişor de relaxare în casă! Un pic de roz niciodată nu strică!", a descris artista imaginea în care burtica ei de aproape 8 luni abia se vede. 

Elena Gheorghe formează un cuplu de şase ani cu instrumentistul Cornel Ene. Cei doi mai au împreună un băieţel, Nicholas, în vârstă de şase ani.