Nu are succes doar în cariera muzicală, ci primeşte aprecieri şi pentru ţinuta vestimentară. Irina Rimes a reuşit să o convingă pe temuta Iulia Albu că se îmbracă cu stil la evenimentele mondene şi a primit un trofeu "Wow", distincţie la care nici măcar nu îndrăznea să viseze. Artista, originară de peste Prut, mărturisea recent că are o stilistă cu care se consultă, dar că majoritatea hainelor le achiziţionează după gustul ei.

Irina Rimes este pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere. Piesele ei ajung la inimile fanilor şi nici participările la evenimentele din showbiz nu trec neobservate, ba sunt intens comentate. Bruneta a avut câteva apariţii notabile, iar ultima la evenimentul de pre-lansare al noului album al Alinei Eremia i-a adus multe aprecieri. Topul şi pantalonii din imitaţie de piele au fost piesele cu care nu a dat greş, iar Iulia Albu a remarcat imediat ţinuta ei. 

irina rimes trofeu wow iulia albu
Irina Rimeş are un stil vestimentar aparte, apreciat de Iulia Albu
Foto: arhivă personală

"Nu ştiu dacă sunt de acord cu ce poartă în picioare, dar acel top îi stă foarte bine. Are un look foarte bun şi mi se pare că investeşte în imaginea ei ca artist. Din acest motiv îi vom da un trofeu Wow", a spus Iulia Albu. 

Irina Rimes a intrat puternic pe piaţa muzicii comerciale din România, încă de anul trecut cu piesa "Visele". Deşi a ajuns în finală show-ului de talente “Fabrica de staruri” din Republica Moldova, Irina Rimes era o necunoscută la noi în ţară, lucru care s-a schimbat în doar câteva luni.