De aproape două săptămâni este și tată, și mamă pentru fiul său, după ce soția lui, Grațiela, a acceptat să facă parte din reality-show-ul ”Survivor”, de la Kanal D. Andrei Duban a învățat să facă mâncare, să spele farfurii, să îi taie unghiile copilașului și să se ocupe de toate activitățile micuțului.


Râde, dar nu este zâmbetul lui. Andrei Duban face haz de necaz de când a rămas cu toate grijile casnice în spinare, după ce soția sa, Grațiela, a plecat în Republica Dominicană, unde se filmează ”Survivor” (Kanal D). Doar tatăl său, seniorul Duban, îi mai dă câte o mână de ajutor din când în când, în rest, el este principalul stâlp în casă.

gratiela-duban.jpg

andrei gratiela duban
Grațiela Duban (în centru), alături de colegii din echipa "Faimoșilor"
foto: Kanal D

”Îmi este tare greu fără Grați. Cred că nu ar fi trebuit să o las să plece. Fac cam toată treaba de când a plecat la «Survivor». Eu îl duc pe Armin la școală, eu îl iau, eu sunt și mamă, și tată. Din păcate, eu nu mai am mamă de vreo cinci ani, iar pe Grați am cunoscut-o când ea rămăsese orfană de mamă, mai trăiește doar tatăl său și se află la Buzău. Apelez la tatăl meu uneori să mă ajute cu băiatul și asta se întâmplă doar când am spectacole prin țară.  Armin merge de două ori pe săptămână la înot, la Aqua Swim, și de două ori la fotbal.

1/8

Andrei Duban: «Mă ia cu leșin când îi tai unghiile»

“Cu mâncarea am noroc, pentru că Armin mănâncă la școală, iar seara îi pregătesc paste, grătar, piure, omletă. Cred că cea mai grea treabă este, vă jur, să îi tai unghiuțele lui Armin. Duminică, după baie, e teroare. Mă iau toate transpirațiile, mi-am pus ochelarii, m-am concentrat acolo să nu cumva să îl ciupesc, să nu i le tai din carne. Era să mă ia cu leșin”, ne-a spus Andrei Duban. Cel mai mult regretă faptul că nu se poate bucura alături de soție de rezultatele fiului lor. Îi este dor de Grați, iar atunci când o vede la tv se bucură enorm. ”Armin îmi face mereu surprize cu rezultatele de la școală. La majoritatea testelor a luat punctaj maxim, numai FB-uri. Grați o să fie mândră de el când o să vină. Deocamdată ne mulțumim că o vedem de 4 ori pe săptănână și pupăm televziroul de fiecare dată când o vedem, iar fiecare ediție o trăim ca pe o finală la tenis a Simonei Halep. Eu nu am putut să dorm toată noaptea, dar am noroc cu fiul meu, care mă îmbărbătează”, a mai declarat Andrei Duban pentru Click!

Citește și:

Grațiela și Andrei Duban au început preludiul în apă. Spectacol sexy în toată regula, pe Litoral

Ce spun soții Duban despre sexul conjugal la “Ferma vedetelor”

 
 
Loading...