Clipe grele pentru monstrul sacru al cinematografiei franceze. Recent, Alain Delon a fost la un pas de a-şi pierde vederea


Legendarul actor francez Alain Delon (79 de ani) a fost operat de urgenţă din cauza unei afecţiuni la nervul optic. Operaţia a fost foarte dificilă, deoarece chirurgii au trebuit să intervervină direct într-unul din globii oculari ai starului. Astfel de operaţii pot duce la tulburări severe de vedere şi chiar la orbire. Din fericire, intervenţia chirurgicală a reuşit.

Ultima dorinţă a starului

Confidenţele lui Alain Delon valorează aur. Nu demult, legendarul actor francez a dezvăluit care este ultima sa dorinţă înainte de a muri.“Aş dori să joc într-un film cu Sophie Marceau, o ador pe această actriţă”, a spus Alain Delon într-un interviu pe care l-a acordat ziarului “Le Figaro”. Veteranul star are însă şi alte proiecte profesionale, în ciuda vârstei sale înaintate. După ce a jucat pe scenă în “Une journée ordinaire”, el ar dori să mai joace într-o piesă de teatru. De asemenea vrea să apară într-un film regizat de Lisa Azuelos. Delon a avut multe probleme cu sănătatea în ultima vreme, cu inima şi spatele, suferind şi intervenţii chirurgicale anul acesta şi anul trecut, însă nu se dă bătut.

Îşi adoră copiii

El este mândru de cei trei copii ai săi, Anthony (50 de ani), Anouchka (23 de ani) şi Alain-Fabien (20 de ani), deşi băieţii l-au mai supărat. Când jurnalistul de la “Le Figaro” l-a întrebat ce ar fi făcut dacă nu ar fi fost actor, actorul a răspuns: “Dacă cinema-ul nu m-ar fi descoperit, astăzi cu siguranţă nu aş mai fi aici. Aş fi mort. Fiindcă nu am făcut decât prostii, toată lumea ştie asta! Am făcut armata de la 17 la 24 de ani. Am fost un derbedeu”. Privitor la confratele său, actorul Gérard Depardieu (65 de ani), care şi-a asumat şi el recent trecutul de derbedeu, Delon a spus că este de acord că a cerut cetăţenia rusă să scape de taxele exagerate din Franţa: “Îl cunosc. Are caracter. Dacă aş fi fost în situaţia lui, aş fi făcut la fel”. Alain Delon trăieşte în prezent în Elveţia. Eroului din “Ghepardul” nu-i place lumea de astăzi, deoarece o socoteşte prea dură.

 

 
 
Loading...