Ce ai face daca ai sti ca starul tau preferat si-a scos la licitatie unul dintre automobilele la care tinea cel mai mult pana in acel moment? Vorbim astazi despre un model Ferrari 458 Italia detinut pana nu cu mult timp in urma de nimeni altul decat ... Justin Bieber, scrie cars.ro.

Suntem siguri ca deja numele starului pop a trezit interesul intre multi dintre cititorii nostri.

Justin Bieber este unul dintre cele mai cunoscute staruri ale muzicii pop la nivel international, aparitiile sale creand o adevarata isterie printre adolescenti si nu numai. Succesul pe care l-a avut americanul de-a lungul timpului este considerabil, acesta castigand doar in primul an al carierei peste 50 milioane de dolari.

Avand la dispozitie o intreaga avere care sa ii permita sa cheltuie oricat doreste pentru a-si indeplini capriciile, nu este de mirare ca una dintre pasiunile lui Justin Bieber este aceea de a conduce masini scumpe cu sute de cai putere sub capota. Asa sta treaba si cu acest model Ferrari 458 Italia, unul dintre cele mai apreciate modele ale producatorului de la Maranello.

Bieber a cumparat modelul in cauza in anul 2014, iar la inceputul anului in curs a hotarat ca este timpul sa il vanda. Asadar, acesta a organizat o licitatie in cadrul unui eveniment special organizat la sfarsitul lunii ianuarie in orasul american Scottsdale.

Daca nu era de ajuns ca vorbim despre un exemplar Ferrari 458 Italia, aflati si ca Justin Bieber nu s-a multumit cu un model standard asa cum are majoritatea lumii. Bieber a apelat la serviciile specialistilor in tuning de la atelierul West Coast Customs, specialisti care i-au aplicat bolidului la exterior un kit aerodinamic Liberty Walk si i-au adaugat un set de jante speciale marca Forgiato, cu dimensiuni de 20 de inci. Totodata, starul american a dotat bolidul si cu un sistem audio de cea mai inalta generatie.

Modelele Ferrari 458 Italia sunt echipate cu o unitate de motorizare V8 cu o capacitate de 4.5 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 570 de cai putere si un cuplu maxim de 540 Nm. Vorbim despre un bolid cu performante impresionante, spre exemplu viteza maxima care poate fi atinsa este de 325 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat in doar 3.4 secunde.

Licitatia bolidului lui Justin Bieber s-a incheiat extrem de repede, dupa numai 3 minute si jumatate oferindu-se un pret dublu fata de cel obisnuit cu care s-ar fi putut achizitiona un astfel de model si anume 434.500 dolari. Starul american a fost si el prezent la eveniment si i-a acordat castigatorului un bonus ce consta intr-un bilet exclusiv la un concert viitor de-al sau.   

Citeste mai multe pe Cars.ro      

 

 
 
Loading...