S-a descoperit un nou drog extrem de puternic care a ucis deja 50 de persoane în urma supradozei. Este de-a dreptul șocant cât de ușor poate fi cumpărat de pe piața online din China.


Drogul „Pink”, cunoscut și sub numele de „U-47700”, este un narcotic extrem de puternic, ale cărui efecte încă nu au fost complet cercetate, informează Metro.co.uk. În Statele Unite, medicii au primit deja mai multe solicitări de a interveni de urgență după ce 50 de persoane au căzut victimele noului drog. Se spune că acest narcotic este de opt ori mai puternic decât morfina și chiar mai periculos decât heroina.

pink.jpg

drog
Drogul "Pink" este cel care l-a ucis pe celebrul cântăreț Prince
Foto: Metro.co.uk

Drogul „Pink” a fost creat prin anii 1970 de către compania producătoare de substanțe chimice Upjohn atunci când se căuta o alternativă pentru morfină. Aceeași substanță halucinogenă a fost descoperită și în locuința celebrului cântăreț Prince, care a murit în urma unei supradoze cu analgezice.

În Marea Britanie au fost interzise noile droguri psihoactive, dar „Pink” poate fi foarte ușor procurat de pe diverse site-uri, acceptându-se orice fel de plată.

drog.jpg

drog
Drogul "Pink" poate fi cumpărat fără probleme de pe Internet
Foto: Metro.co.uk

Printre victimele din Statele Unite ale acestui drog, sea află și doi băieți care aveau doar 13 ani. Cel mai periculos aspect al narcoticului este că poate fi cumpărat cu doar 37 de dolari și nu ai nevoie decât de un card de credit și un telefon mobil cu o conexiune la Internet.

Loading...