Cântăreţul irlandez Ed Sheeran(26 ani) este nevoit să îşi anuleze mai multe concerte din Asia după ce a suferit un accident în urma căruia ambele mâini i-au fost rănite. Artistul a căzut de pe bicicletă după ce ar fi fost lovit de maşină, ceea ce îl face incapabil să susţină concertele din Taipei, Osaka, Seul, Tokyo şi Hong Kong.


"O vizită la doctori a confirmat fracturile la încheietura dreaptă și la cotul stâng'', a scris pe Instagram vedeta care a publicat și o fotografie cu o mână bandajată. ''Aștept să văd cum progresează vindecarea înainte de a ne decide cu privire la concertele de după'', se mai arată în textul în care se precizează, într-un post-scriptum, că nu artistul a tastat mesajul deoarece are ambele mâini bandajate, potrivit Agerpres.

untitled.png

foto
Ed a încărcat o fotografie pe Instagram pentru a le arăta fanilor fractura
Foto: Arhivă personală

În ciuda faptului că nu îşi poate susţine concertele, Ed nu ezită să îşi facă apariţia la diverse emisiuni televizate şi să vorbească despre accidentul în care a fost implicat. În timpul unei emisiuni de la o televiziune britanică a dezvăluit care este modalitatea prin care face faţă durerii pe care i-o provoacă fractura, iar raspunsul său i-a uimit pe moderatori. "Primul lucru pe care l-am făcut după accident a fost să mă ridic de jos şi să constat că mă doare destul de rău, apoi am mers în bar. Abia a doua zi am mers la spital". Conform dailymail.co.uk,Ed a avut probleme cu consumul de alcool în trecut, dar a realizat că băuturile alcoolice consumate excesiv reprezintă o ameninţare pentru cariera sa. "La început era amuzant şi părea totul o petrecere continuă, dar ulterior făceam acest lucru de unul singur...a fost un semnal de alarmă când am început să beau singur. M-am reîntâlnit cu o veche iubire din liceu şi trăim împreună acum într-un apartament. Cred că acest lucru m-a ajutat enorm să renunţ la abuzul de alcool".

 
 
Loading...

Alte articole