Afacerist de renume şi preşedintele celui mai puternic stat din lume, Donald Trump a dovedit în numeroase ocazii că are o relaţie specială cu femeile. Mulţi au avut la adresa lui comentarii răutăcioase şi l-au catalogat drept misogin. Alţii au spus despre el că se înconjoară de femei puternice şi frumoase, iar imaginea de familist îl prinde bine. Melania este a treia soţie a lui Donald Trump şi singura care nu este blondă.


Cele mai importante prezenţe feminine din viaţa lui Donald Trump încep cu Ivana Zelnickova, prima soţie cu care are doi băieţi şi o fată, pe Eric, pe Donald Jr. şi pe Ivanka. Marla Maples, a doua soţie a adus pe lume încă o fată în familia Trump, pe Tiffany, iar cu Melania îl are pe Barron – deci trei soţii, cinci copii şi opt nepoţi.

S-a îndrăgostit întâi de modelul ceh Ivana

În 1977, magnatul imobiliarelor a cerut-o de soţie pe Ivana, un model de origine cehă, pe care a cunoscut-o la New York. Frumoasă şi deşteaptă, Ivana s-a implicat activ în proiectele familiei Trump. Relaţia lor s-a încheiat, pentru că, aşa cum a declarat Donald, viaţa lui intimă a fost o experienţă similară cu războiul din Vietnam şi a fost mereu tentat să le aducă în aşternurile sale pe cele mai frumoase femei ale lumii. În urma divorţului, aceasta s-a ales cu o sumă impresionantă de bani.

Vezi aici care sunt cele mai importante femei din viața lui Donald Trump și galeria foto în care apar fetele președintelui american.

 

 

Loading...