Nu-i poate contesta nimeni talentul vocal, însă când vine vorba despre alegerile vestimentare Katy Perry o dă de cele mai multe ori în bară.


Cântăreața de 33 ani are o avere impresionantă și nu se uită la bani atunci când își reînnoiește garderoba, dar asta nu înseamnă însă că face și alegeri inspirate.

Katy Perry, o adevărată bunicuță în costum de baie

dfrgh.jpg


Katy Perry a ieșit la plajă într-un costum de baie care nu o avantaja

Katy Perry se pregătește pentru turneul din Australia de la mijlocul acestei luni. Nu e de mirare că vrea să se relaxeze și să se bucure de câteva zile însorite pe o plajă de pe o insulă italiană. Artista și-a luat costumul de baie pe ea și a ieși la bronzat.

Puține femei se pot lăuda că sunt încrezătoare și mândre de corpurile lor, iar Katy, cu siguranță,  este una dintre ele. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Katy Perry nu a vrut să lase prea mult la vedere. Faptul că a ales o bustieră în loc de un sutien i-a acoperit în mare parte bustul generos.

katy.jpg


Katy Perry a ieșit la bronzat într-un costum de baie bătrânicios

 

Paparazzi au surprins și celulita destul de vizibilă de pe picioarele ei, în timp ce se pregătea să sară în apă de pe o stâncă.

perry.jpg


Katy Perry este mulțumită de corpul ei

 

Chiar dacă nu are un abdomen plat, o talie trasă prin inel și picioare lungi, subțiri și tonifiate, Katy Perry se simte bine în pielea ei. A înotat, s-a bronzat și s-a plimbat, ceea ce înseamnă că a avut parte de o adevărată zi de relaxare.

katy_perry.jpg


Katy Perry se simtebine în pielea ei, chiar dacă nu este trasă prin inel
 

Katy a fost invitată zilele trecute la emisiunea lui Jimmy Kimmel, cel care a fost și gazda premiilor Oscar din ultimii doi ani. Fotografii au surprins-o pe vedetă în timp ce cobora din mașină și se îndrepta spre studioul TV.

hepta_3444945.jpg

katy perry tinuta jimmy kimmel
Katy Perry n-a avut o ținută inspirată
foto: Hepta

 

Cu o geantă de câteva mii de euro în mână și doi bodyguarzi în spate, vedeta și-a făcut apariția într-o ținută care părea aleasă în grabă. Poate unii au crezut că e ținuta de casă și că artista urma să se schimbe pentru live, însă n-a fost așa.

Katy, care a adoptat un look rebel și s-a tuns scurt, a pus pe ea un trench cu imprimeu leopard și o pereche de colanți animal print. În picioare, cântăreața purta o pereche de papuci cu blăniță, însă pentru emisiune a ales sandale cu toc. Chiar și așa ținuta a fost un dezastru, iar internauții i-au transmis că a exagerat cu imprimeurile.

Jovială, plină de energie și cu un râs molipsitor, Katty a făcut show în emisiunea lui Kimmel.  

Loading...