Toată lumea o ştie pe frumoasa Miranda Kerr. Meseria ei de fotomodel îi impune să-şi păstreze un trup perfect şi a găsit reţeta pentru asta pe care a dezvăluit-o recent.


Manechinul Miranda Kerr (32 de ani) a reuşit întotdeauna să-şi păstreze silueta de vis cu mari eforturi. Nu a ezitat să recunoască acest lucru. La solicitarea jurnaliştilor americani, ea a împărtăşit care sunt secretele trupului atât de invidiat de femei şi adorat de bărbaţii din întreaga lume. “Fac gimnastică zilnic de la vârsta de 12 ani. Întotdeauna am făcut exerciţii fizice care m-au ajutat să mă menţin şi să scap de stresul cotidian. Fac cel puţin o jumătate de oră de gimnastică zilnic, mişcări simple sau cu greutăţi, mers pe bandă sau exerciţii de rezistenţă”, a mărturisit Miranda. În privinţa alimentaţiei, frumoasa australiancă spune că evită fast-food-ul. “Dimineaţa beau un suc proaspăt, omletă cu avocado sau fulgi de ovăz. Pentru a fi mereu proaspătă şi hidratată, beau 2-3 litri de apă alcalină pe zi”, a mai spus ea. Miranda a mai povestit că merge cu bicicleta şi încearcă să descopere ceva nou în fiecare zi.

Este o femeie divorţată

Actorul Orlando Bloom, cunoscut mai ales datorită rolului lui Legolas, elful din ”Stăpânul inelelor”, şi Miranda Kerr, fotomodel celebru de la Victoria’s Secret, s-au despărţit după 3 ani de căsătorie, în octombrie 2013. Păreau unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood, dar iată că aparenţele înşală. Orlando Bloom şi Miranda Kerr au anunţat că au pus punct relaţiei când nimeni nu se aştepta. Fiul lor, micuţul Flynn (4 ani), a rămas în grija mamei.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: