Revista online One-TV.ro reprezinta un instrument de socializare intre partenerii de afaceri si membrii revistei, luand parte la diferite activitati tematice, premiere, gale, conferinte, emisiuni


Incepand din luna Martie 2016, vom lansa ciclul de emisiuni bilunare intitulate „Pretul puterii”, emisiuni care prezinta ca si format un dialog de socializare intre invitati si public ce doresc sa cunoasca puterea vietii printr-o schimbare de acceptare materiala. Emisiunea este adresata atat persoanelor fizice si juridice cat si celor din Diaspora.

Revista are ca reprezentant pe fondatorul sau pe nume Gigel FRONE, ce va da posibilitatea sa aveti in cadrul revistei o sectiune dedicata cu ceea ce doriti sa promovati.

In vederea dezvoltarii anumitor proiecte, urmarim sa luam pulsul vietii intr-un alt context si a nu fi indusi in eroare de anumite persoane asupra inteligentei fiecaruia. Persoanele ce doresc sa participe la aceasta emisiune sunt rugate sa ne contacteze prin formularele de contact de pe site.

Evenimentele se pot lansa prin intermediul unor sponsori sau cu ajutorul unui investitor, dezvoltand revista imreuna.

Costurile de realizare a unui eveniment vor acoperi integral costurile de locatie/spatiu, sonorizare, video, foto, artisti etc.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul http://one-tv.ro/, sectiunea Evenimente.

 

 
 
Loading...