Este adorată de poporul belgian, care a supranumit-o “Lady Di a Belgiei”. Mathilde Marie Christiane Ghislaine d’Udekem d’Acoz, sau pe scurt regina Belgiei, s-a căsătorit cu prinţul Filip, în decembrie 1999. De atunci, Mathilde a reuşit să crească interesul poporului belgian pentru familia regală.


Zilele acestea, regina se află într-o vizită în capitala Indiei, New Delhi, alături de soţul ei. Mathilde (44 de ani) a avut o apariţie spectaculoasă şi a strălucit într-o fustă de un galben aprins.

Nu-ți poți lua ochii de la ea! Regina Letizia, superbă în alb la Valencia

hepta_3186599.jpg

regina letizia tinuta fusta pantofi
Letizia a fost extrem de elegantă
foto: Hepta

Deşi în ţară e haos, soţia regelui Felipe al VI-lea respecă agenda regală, iar zilele trecute a participat la o decernare de premii din domeniul ştiinţei, organizată la Valencia.

Frumoasă şi stilată! Regina Rania a Iordaniei, apariţie demnă de toată lauda

hepta_2928904.jpg

regina rania tinuta modern
Rania este una dintre cele mai frumoase regine ale lumii
foto: Hepta

Rania (47 de ani) este de o frumuseţe răpitoare şi dă lecţii de stil la fiecare apariţie. Nu e doar un chip frumos, ci o regină modernă, foarte activă pe plan politic şi social.

Dovada că Rania este cea mai stilată regină!

regina-rania-stilata-768x768.jpg

Regina Rania a Iordaniei (47)
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

E, fără doar și poate, una dintre reginele pentru care aparițiile în public înseamnă mai mult decât protocol și eleganță. Regina Rania urmărește cu atenție trendurile și încearcă să inspire prin fiecare apariție a ei. Și îi reușește, dacă e să ne gândim că, imediat ce apare în public cu o anumită ținută, vânzările acelui produs cresc exponențial.

Apropo de ținute, cele mai recente trei apariții ale sale în public, ne-au făcut s-o apreciem și mai mult, văzând cât de stylish și de elegantă a fost la trei evenimente oficiale. Haideți, așadar, să le vedem!

Vezi aici ținutele purtate de ea!

În ultimii ani, Rania a fost nelipsită din topul Forbes al celor mai influente persoane din lume. Zilele trecute a participat la un eveniment organizat la Palatul Cultural din Amman, Iordania.

hepta_3163007.jpg

regina rania tinuta modern
Ţinuta frumoasei Rania îmbina modernul cu tradiționalul
foto: Hepta

 

Aici, 174 de profesori au primit diplome după ce au absolvit cursurile de la academia înfiinţată chiar de către regină.

Soția Regelui Abdullah al II-lea depune eforturi colosale pentru a spori calitatea vieții iordanienilor şi se implică în viața sistemului public de învățământ.

hepta_3163006.jpg

regina rania tinuta modern
Regina a ţinut un discurs şi a acordat câteva premii la Palatul Cultural din Amman
foto: Hepta

 

Regina, care a ţinut un discurs şi a acordat câteva premii, şi-a făcut apariţia într-un outfit inedit. Ţinuta frumoasei Rania îmbina modernul cu tradiționalul. Ea a ales o bluză albă vaporoasă şi o fustă cu motive populare.

Apariţia Raniei a fost impecabilă şi a fost apreciată de toţi cei din jur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regina Letizia a fost însoţită de preşedintele guvernului regional al Valenciei, Ximo Puig, dar şi de primarul Valenciei, Joan Ribo, scrie Daily Mail. Regele Felipe nu a fost prezent la eveniment.

hepta_3184682.jpg

letiyia regina costum valencia
Letizia a atras toate privirile la evenimentul organizat la Valencia
foto: Hepta

 

Frumoasa Letizia a atras toate privirile cu ţinuta sa. Regina a ales o rochie de stofă, de culoare albă. Elegantă, rafinată şi serioasă în acelaşi timp. Letizia a arătat minunat în această ţinută, pe care a accesorizat-o cu o pereche de stiletto gri metalizaţi şi o curea în aceeaşi nuanţă.

 

 

 

Regina a purtat o pereche de stiletto argintii şi o bluziţă în aceeşi culoare. Zâmbitoare, Mathilde a petrecut câteva momente cu copiii veniţi s-o vadă la un eveniment ce a avut loc în Dakshinpuri, scrie Daily Mail.

hepta_3204625.jpg

regina belgiei mathilde rochie
Mathilde şi-a cucerit poporul prin eleganţă, discreţie şi carismă
foto: Hepta

 

Regina Mathilde se află de o săptămână în India şi a impresionat audienţa cu ţinutele ei în culori vibrante. La banchetul oferit de preşedintele Indiei, regina şi-a făcut apariţia într-o rochie roz.

hepta_3200140.jpg

regina belgiei mathilde rochie
Mathilde şi soţul ei la Taj Mahal
foto: Hepta

 

Având stămoşi belgieni şi polonezi, Mathilde este prima regină a Belgiei născută în Belgia. De asemenea, în prezent este singura regină din Europa ce provine dintr-o familie aristocratică.

Revista „Vanity Fair” a descris-o ca pe o femeie „minunată, proaspătă şi stilată”. Regina Belgiei vorbeşte fluent franceză, flamandă, engleză şi italiană, iar acasă o aşteaptă  patru copii: Elisabeth, care îi va succede tatălui ei la tron, Gabriel, Emmanuel şi mezina familiei, Eleonore.

 

 

Loading...