Bruce Springsteen (67 de ani) a vorbit recent într-un interviu despre muzică, iubire, dar şi despre boala cu care se luptă de mulţi ani.


Artistul american a declarat pentru BBC Radio 4 că se luptă cu depresia, fapt că l-a dus la ”disperare”, făcând parte din viaţa lui de mulţi ani.

”Este ceva care reprezintă o parte din viaţa mea. De obicei, este în regulă, dar, precum «câinele negru» al lui Chruchill, încă mai sare şi mă muşcă de fund uneori”, a declarat Bruce Springsteen la emisiunea difuzată duminică, scrie news.ro.

zgjcddddlok.jpg

bruce springsteen cantaret boala
Bruce Springsteen

Muzicianul a spus că, pe lâmgă trucurile pe care le stăpâneşte pentru a ţine în frâu depresia, acceptarea sentimentelor este cea care l-a ajutat cel mai mult. Recunoscând că trece printr-un ”dezechilibru chimic temporar”, el a putut evita să învinuiască pe altcineva. Soţia lui Springsteen, Patti Scialfa, l-a ajutat de asemenea, a mai mărturisit artistul.

În interviul acordat jurnalistei Kristy Young, starul american a făcut şi o selecţie a opt albume care i-au influenţat viaţa. Între acestea, The Beatles şi The Rolling Stones.

El a mai vorbit despre rolul central jucat de biserica romano-catolică în copilăria sa din New Jersey, despre ”optimismul nesfârşit” al mamei sale, Adele, şi despre cele trei surori italo-americane ale ei. Relaţia cu tatăl său ”sever” a fost mai dificilă, a spus Springsteen. 

 

Loading...