O lojă privată din sala de spectacole Royal Albert Hall din Londra, ce include 12 locuri şi se află la mică distanţă de loja reginei Elizabeth a II-a, a Marii Britanii, a fost pusă în vânzare pentru suma de 2,5 milioane de lire sterline (2,8 milioane de euro).

gettyimages-496144756.jpg

regina elisabeta loja vanzare spectacol
Prinţul William o însoţeşte deseori pe regină la spectacolele de la Royal Albert Hall
fotografii: Getty

Locurile scoase la vânzare, aflate la etajul principal al sălii “Grand Tier”, se află la o distanţă de cinci loje faţă de loja regală, scrie news.ro, care citează BBC.

Viitorul cumpărător va avea acces la două treimi din totalul evenimentelor ce vor fi organizate la Royal Albert Hall.

El va deveni, de asemenea, membru al Corporation of the Hall of Arts and Science, o asociaţie care contribuie la administrarea celebrei săli de spectacole, aflată în districtul londonez South Kensington.

”Este cea mai scumpă lojă pe care am propus-o vreodată spre vânzare”, a precizat Nicholas Shaw, un reprezentant al agenţiei imobiliare Harrods Estates.

gettyimages-475825804.jpg

regina elisabeta loja vanzare spectacol
Sala de spectacole Royal Albert Hall din Londra are o capacitate de 5.272 de locuri
fotografii: Getty

Loja se află pe partea vestică a auditoriumului. Contractul de concesionare va fi valabil pentru încă 849 de ani.

Sala de spectacole, inaugurată în 1871 de regina Victoria

Sala de spectacole Royal Albert Hall din Londra a fost inaugurată în 1871 de regina Victoria a Marii Britanii. Sala are o capacitate de 5.272 de locuri şi, de-a lungul anilor, a găzduit concerte şi spectacole susţinute de artişti de renume.

 

Loading...