2.000 de români vor să fie Master Chef

Ultima actualizare:

    Sorin Bontea (stânga),  unul dintre juraţi, gustă  preparatele concurenţilor
Sorin Bontea (stânga), unul dintre juraţi, gustă preparatele concurenţilor

Începe cursa pentru desemnarea celui mai talentat bucătar. Şi-au depus candidatura pentru titlul „Master Chef" peste 2.000 de români, unii veniţi chiar din diaspora. De preselecţii vor trece însă doar 150 de concurenţi şi doar unul va câştiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Titlul de cel mai bun bucătar şi suma de 50.000 de mii de euro au fost motive suficiente pentru români din toate colţurile ţării care s-au înscris în competiţia „Master Chef".

Studenţi, lăcătuş-mecanici, casnice, profesori, farmacişti, ba chiar artişti s-au prezentat în faţa temutului juriului format din trei maeştri ai artei culinare. Astăzi, PRO TV începe să transmită preselecţiile. Din cei 2.000 de înscrişi, numai 150 vor primi şorţul de bucătar, simbol ce le garantează trecerea în etapa următoare a competiţiei.

Pentru filmările acestui show culinar, în Buftea s-a amenajat un platou de televiziune uriaş, într-o hală industrială de proporţii impresionante: 2.000 de metri pătraţi în suprafaţă şi 12 metri în înălţime. Pentru amenajări au lucrat, timp de două luni, nu mai puţin de 43 de decoratori.

Într-un cadru atât de impunător, juriul nu se va lăsa mai prejos. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu vor da verdicte usturătoare, dacă e cazul. "Orezul e mai rău ca un orez de spital" sau "Ai nevoie de un cuţit ca al lui Arnold ca să tai mâncarea asta" sunt doar câteva exemple din ce au comentat juraţii la degustarea preparatelor concurenţilor.

De la o ediţie la alta, concurenţii vor fi eliminaţi vor fi supuşi unor probe dificile, care implică foarte multă creativitate, talent şi improvizaţie. Vor găti în aer liber, la restaurant şi chair la o nuntă.

Un concurent din SUA, bucătar pentru cea mai grasă femeie din lume

Bucătarul Parker Clack (35 de ani) a devenit celebru peste Ocean, după ce s-a înscris la ediţia americană a emisiunii „Master Chef".

Pasionat de gătit, el a fost rapid luat în vizor de cea mai grasă femeie a planetei, Susanne Eman (33 de ani), care cântăreşte în prezent 343 de kilograme.

simeon stalpnicul png

„Parker Clack este perfect. Sunt înnebunită de spaghetele bolognese pe care le prepară. Pofteam de când l-am văzut la televizor. Am simţit că e dragoste la prima vedere", a declarat femeia care vrea să ajungă la peste 730 de kilograme.

Parker, care locuieşte acum în orăşelul Casa Grande, statul Arizona, s-a logodit Susanne şi spune că ea e femeia viselor lui şi că este cel mai fericit om al planetei, pentru că iubita lui nu „lasă niciodată mâncare în farfurie".

Din contră, mănâncă tot şi cere şi sumpliment. Susanne are doi copii şi a intrat anul trecut în Cartea Recordurilor. În ciuda avertismentelor emise de doctorii care i-au spus că riscă să moară, femeia nu vrea nici în ruptul capului să slăbească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net