După ce a fost cântăreaţă, apoi clarvăzătoare, ­Carmen Harra încearcă ceva nou: dă sfaturi cum să îţi găseşti sufletul pereche. Stabilită de ani buni peste Ocean, scriitoarea va susţine pentru prima dată ­cursuri în ţara natală.


Carmen Harra va sosi în curând la Bucureşti pentru a susţine conferinţa pe un subiect controversat al zilelor noastre: „Cum să-ţi descoperi sufletul pereche şi să dai un sens clar vieţii tale".

Evenimentul are loc pe 7 septembrie la RIN Grand Hotel, iar biletul de intrare va costa 60 de lei. În cadrul întâlnirii, Carmen Harra dezvăluie secretul tuturor relaţiilor din viaţa noastră şi îi va învăţa pe doritori (şi plătitori) cum să-şi descopere sufletul pereche şi cum să dea existenţei lor direcţia dorită. Până atunci, americanca de origine română a dat cinci sfaturi pentru cititorii Click!:

1 „Capacitatea de a promova şi cultiva o relaţie de dragoste echilibrată este în noi", afirmă Carmen Harra. Aceasta ne învaţă că trebuie să înveţi bucuria de a dărui pentru a primi în schimb ceva şi mai bun de la altcineva.

2 Comunicarea este cheia spre o relaţie fericită.

3 Ea mai spune că sinceritatea este un alt pas pentru a găsi persoana potrivită.

4 Un alt sfat de la cunoscuta consilieră pe teme vizonare şi intuitive este să îl pui pe partenerul tău mai presus de toate, întrucât, ce dai aia primeşti. „Aceasta se numeşte sacrificiu, dar este, de asemenea, o modalitate de a construi o fundaţie solidă pentru relaţia voastră. Iar acţiunile dvs vor fi reciproce", susţine Harra.

5 Ea mai spune că cele mai puternice relaţii sunt cele în care partenerii au aceeaşi mentalitate. „Este important ca tu şi partenerul tău să fiţi uniţi împotriva oricăror factori externi, fie că este vorba de greutăţile financiare sau de influenţa altora", declară Harra.

A scris o carte tradusă în  30 de limbi

Cărţile despre karma şi spiritualitate scrise de Carmen Harra au fost traduse în peste 30 de limbi de circulaţie internaţională şi au făcut înconjurul lumii. Este singurul specialist american de origine română care are propria emisiune la postul de radio Hay House, cu o audienţă de câteva milioane de oameni pe tot mapamondul, care susţine o rubrică permanent în cotidianul Huffington Post şi care este invitat la cele mai urmărite show-uri tv de peste Ocean.

Carmen Harra, ameninţată cu moartea dacă vine în România

Contre între Carmen Harra şi Mara Bănică, după ce ghicitoarea şi-a rupt două coaste

 
 
Loading...