La începutul anului, Mircea Solcanu și-a pus toată țara în cap, după ce a postat pe Internet un mesaj revoltător la adresa părinților copilului sfâșiat de maidanezi. Fostul prezentator a făcut declarații în premieră la Kanal D, după aproape trei luni de tăcere.


Aparent, Solcanu le-a dorit moartea și celuilalt copil, familiei Anghel, apoi a fost demis de la postul Acasă TV, unde a fost prezentator, alături de Cabral Ibacka. Miercuri seară, Mircea a încercat să explice reacția lui de pe Facebook.

”A fost un punct de vedere în urma căruia mi-am cerut scuze și, în urma acelor scuze, a fost tot acel val. Nu mi-a părut rău că am postat acel mesaj, mi-a părut rău pentru că acel mesaj nu avea ce cauta în spațiul public. Nu m-am luat de nicio ființă nevinovată, eu nu doresc moartea nimănui. Apoi m-am trezit în presă că doresc moartea unui copil. Mi se pare cea mai mare tâmpenie. Am vrut să trag un semnal de alarmă în sensul în care, ok! te-ai dus în platoul de tv în timp ce copilul era la biserică. Ok, ți-ai luat bani! S-a dat o lege care omoară câini și cu asta sunt de acord, acum ce mai vrem?  Eu nu am vrut să taxez pe nimeni. Mesajul meu a fost unul de iubire, eu le-am spus: nu mai urâți!”, a povestit Solcanu, la Kanal D.

Fostul coleg al lui Cabral a mai spus că nu ar fi fost dat afară, însă s-a dat o decizie sub influența unei discriminări.

”Urma să se termine contractul, dar ”Putin” (n.r. noul manager PRO TV ) nu-i iubește pe homosexuali. Mi s-a spus că ce am scris pe Facebook nu concordă cu imaginea și politica postului, lucru cu care am fost de acord, că nu e postul lui mama de-acasă. Mi-am cerut iertare, am fost sincer”, a spus Solcanu.

 
 
Loading...