Solistul trupei Akcent, Adrian Sînă, a fost invitat în platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV. Artistul a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa lui, moartea tatălui său, relaţia lui cu prezentatoarea TV Anca Serea şi planurile lor de viitor.


Artistul a explicat că nu a premeditat nicio secundă să aibă o relaţie cu Anca şi că nu a fost deloc influenţat negativ de faptul că aceasta rămăsese văduvă cu puţin timp înainte ca ei să se cunoască.

"Nu a fost nimic calculat. A venit totul normal. Lucrurile s-au întâmplat în mod firesc. Cred că lucrurile se întâmplă aşa cum trebuie. Uneori, oricât ne dorim nişte lucruri, nu le avem, pentru că nu trebuie să le avem", a declarat acesta.

Adi a povestit că, din punctul lui de vedere, toată viaţa unui om este un şir lung de alegeri, însă că destinul are până la urmă ultimul cuvânt. "Pe parcursul vieţii noastre, puterea divină ne scoate în faţă nişte posibilităţi, nişte variante de a alege. Nu le putem alege pe toate, aşa că trebuie să facem alegeri. Clar am greşit în viaţa asta, însă cred că am fost suficient de inspirat să fac alegeri bune", a spus cântăreţul.

Chiar dacă acum este un bărbat fericit, Adi Sînă a avut parte şi de clipe grele în viaţa lui, de care îşi aminteşte cu durere în suflet. "Am şi suferit în viaţa asta. Mi-a fost foarte greu după moartea tatălui meu, care a decedat în 2009. M-a destabilizat şi mi-a fost foarte greu să mă pun pe picioare", a mărturisit artistul.

Acesta a făcut şi o dezvăluire de suflet pentru fanii săi: "Îmi doresc încă un copil. Nu mă opresc aici. Vreau să am patru copii, poate chiar mai mulţi".

 
 
Loading...