Adriana Bahmuțeanu nu pare dispusă să îl ierte pe Honorius Prigoana, care a concediat-o când l-a părăsit pe Silviu Prigoană. Conform acesteia, fiul afaceristului trebuie să îi dea Adrianei 200.000 de euro.


Adriana Bahmuțeanu susține că nu există cale de împăcare între ea și fiul soțlui ei. "Nu mă face nimeni să mă răzgândesc. Dacă primesc banii, îi pastrez pentru copii. A fost o razbunare. Uite, dar nu iert asta", a spus Adriana, în această seară la Kanal D.

CLIIMA20131104_0178_1.jpg

Adriana Bahmuteanu

Ea a mai spus că omul de afaceri i-a urat succes în procesul pe care îl are cu fiul acestuia. "Silviu mi-a urat succes la proces și, dacă o să câștig, să fac cinste. Nicio femeie nu pleacă de acasă de prea mult bine. Mi-ar fi plăcut să ne împăcăm pe cale amiabilă, dar nu se poate. Silviu a refuzat să vorbească cu Honorius. Pentru ei e o ciupitura de purice această sumă. O să mă judec cu ei până în pânzele albe", a mai spus vedeta.

CLIIMA20131104_0179_1.jpg

Adriana Bahmuteanu

Camelia Enciu, prietena susține că pentru Adriana, procesul este o ambiție. "Pentru Adriana, este o ambiție. Procesul este de mult timp și nu vrea să piardă. Avocații îi spun să nu renunțe", a declarat Camelia Enciu la "WOWbiz".


Loading...
Citeste tot despre: