Situația din căsnicia lui Alex Velea devine din ce în ce mai neagră. Acesta petrece din ce în ce mai puțin timp cu soția lui și nu pare deloc deranjat de acest lucru.


După ce luni, de ziua soției sale, Alex a petrecut doar o oră alături de aceasta, la un restaurant din București, marți artistul a preferat să plece la mare, fără Ana.

Alex Velea s-a simțit foarte bine alături de fanii lui (captură: PRO TV)

CLIIMA20130703_0134_1.jpg

Alex Velea s-a simțit foarte bine alături de fanii lui (captură: PRO TV)

Velea și-a luat dansatorii și au pronit împreună către litoralul românesc, unde aveau probabil câteva obligații contractuale de onorat. Ajuns pe plajă, cântărețul nu a părut nici o clipă afectat de scandalul în care este implicat, ci s-a fotografia cu fanii săi, a râs cu gura până la urechi alături de amicii lui și a profitat de vremea bună de la mare.

Artistul a fost foarte relaxat și bine dispus (captură: PRO TV)

CLIIMA20130703_0136_1.jpg

Artistul a fost foarte relaxat și bine dispus (captură: PRO TV)

Acesta a fost invitat într-o emisiune pe litoral și nu a lăsat sub nici o formă să se înțeleagă că ar avea vreo problemă de ordin personal. După ce și-a terminat treaba, Alex și-a luat dansatorii și au plecat spre Mamaia, unde și-au petrecut întreaga zi. Au mâncat împreună la restaurant și s-au relaxat până spre seară, când au luat drumul Capitalei.

Ajuns în București, Velea nu a mers acasă la soția sa, pe care nu o lăsase singură și care avusese un examen greu de susținut, fiind în anul IV la medicină, ci s-a dus glonț la studioul de înregistrări, unde îl aștepta gașca lui de prieteni și colegi de breaslă.

 
 
Loading...