Se spune că dragostea durează trei ani, iar cazul Alex şi Ana Velea confirmă această teorie. În acest weekend, artistul şi soţia lui au împlinit trei ani de căsnicie, dar nu au petrecut împreună, aşa cum ar fi fost firesc. Cei doi nu s-au văzut nici măcar două minute, cât să facă schimb de urări.


În timp ce Alex alerga între concerte, Ana a preferat să rămână în Capitală, acolo unde s-a întreţinut cu prietenele ei. Sâmbătă seară, aceasta a dormit la o colegă de facultate, iar duminică a petrecut aproape toată ziua în casa acesteia.

Ana şi-a petrecut weekendul acasă la o prietenă şi a refuzat să facă vreo declaraţie despre căsnicia ei cu Alex (captură: PRO TV)

CLIIMA20130708_0146_1.jpg

Ana şi-a petrecut weekendul acasă la o prietenă şi a refuzat să facă vreo declaraţie despre căsnicia ei cu Alex (captură: PRO TV)

Vizibil iritată de insistenţa jurnaliştilor, doamna Velea a refuzat să explice de ce s-a răcit atât de mult relaţia ei cu Alex sau să facă vreo declaraţie.

În schimb, s-a străduit din răsputeri să se ascundă de aparatele de fotografiat şi camerele de luat vederi. Sâmbătă, aceasta a ieşit dintr-un magazin pe uşa din spate şi a dat o tură de cartier cu taxiul, înainte de a intra în blocul în care locuieşte, iar a doua zi a schimbat maşina cu care circulă, pentru a induce presa în eroare.

 
 
Loading...